CHUWI LarkBook till salu snart: Hur du sparar $ 50 på din nya bärbara dator

CHUWI LarkBook

Den kinesiska tillverkaren presenterade nyligen sin nya terminal CHUWI LarkBook, en enhet som presenterar sig som en perfekt lösning för arbete i farten tack vare sin fjädervikt och en särskilt låg tjocklek: kommer priset att vara upp till förväntningarna? Och när kommer det? Företaget lovar att debuten förväntas snart och har under tiden lanserat ett intressant initiativ för att köpa den bärbara datorn samtidigt som man sparar $ 50 på slutpriset.

CHUWI sparar 50 $ vid köp av nya LarkBook

CHUWI LarkBook

Kampanjaktiviteterna tillägnad CHUWI LarkBook är redan tillgängliga via den här officiella sidan: genom att prenumerera på nyhetsbrevet kommer det att vara möjligt att dra nytta av en rabatt på $ 50 vid köp av den nya bärbara datorn och priset kommer därför att sjunka till 379 dollar (cirka 312 € i nuvarande växelkurser). För dem som saknade alla detaljer, CHUWI LarkBook tar upp filosofin i den lilla LarkBox, i detta fall fokuserar starkt på bärbarhet. Faktum är att terminalen har en tjocklek på 11,9 mm och en vikt på bara 1 kg, detaljer som inte ska underskattas när du tänker på arbete på språng.

CHUWI LarkBook

Trots att den är utrustad med en aluminiumlegering behåller den nya CHUWI hög bärbarhet och ger inte ett premiumutseende. Displayen är en panel IPS från 13,3 ″ Full HD (1920 x 1080 pixlar), medan minnessidan vi hittar 8 GB RAM e 256 GB lagring SSD. Utrustad med fyra högtalare och DTS-stöd, lovar LarkBook en respektabel ljudupplevelse. Tack vare Intel-processorn N4120 det kommer inte att finnas några problem varken när det gäller prestanda eller autonomi.

Tornado till PR-initiativet för CHUWI LarkBookbörjar den faktiska försäljningen nästa 15 december, så glöm inte att lösa in din kupong om du är intresserad.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikelCUBOT C3 är den nya smarta klockan med låg budget, på lanseringserbjudande för mindre än 30 € Nästa artikelLenovo Lemon K12 och K12 Pro-tjänsteman: utmaningen för mellanklassen börjar vid mindre än 90 €

Relaterade artiklar

Back to top button