CHUWI lanserar UBook X, den nya surfplattan med 2K-skärm

CHUWI UBook X

Efter det första kapitlet i serien – här hittar du vår recension – har det kinesiska företaget som specialiserat sig på lågkostnadsterminaler sett sig lämpligt att göra en encore med en Pro-modell, med några förbättrade specifikationer. Eftersom det inte finns två utan tre, så är det här CHUWI Ubook X, nytt lägg till intervallet: den här gången återgår surfplattan i stil med en upplösningsskärm 2K.

CHUWI UBook X är varumärkets nya surfplatta: här är alla nyheter

CHUWI UBook X

Den nya 2-i-1 cabriolet från CHUWI levereras med en panel IPS från 12 ″ med förhållandet i 3: 2, en lösning som är mycket nära ett A4-ark. Den verkliga nyheten i CHUWI UBook X representeras av upplösningen på skärmen, den här gången i 2K (2160 x 1440 pixlar); skärmen har touch- och pekstöd upp till 4096 trycknivåerär det därför en terminal som också är lämplig för skrivning och teckning.

Det nya kroppens kropp Surfplatta från CHUWI den är gjord av aluminium-magnesiumlegering för maximal styrka och lätthet. Enheten är knappast tjock 9 mm och presenterar en Stöd bord integrerat i bakstycket.

CHUWI UBook X

När det gäller hårdvaruspecifikationer är UBook Xs slående hjärta processorn N4100, lösning med Turbo Frequency upp till 2,4 Ghz, åtföljd av 8 GB av LPDDR4 RAM e 256 GB lagring SSD. Den inbyggda programvaran är Windows 10, med alla fördelarna med ärendet.

Om du vill veta mer om det nya CHUWI UBook X, här kan du hitta den dedikerade sidan finns på den officiella webbplatsen. För närvarande finns det fortfarande information om tillgänglighet och pris, men vi är säkra på att vi snart vet mer. Vad tycker du om den nya surfplattan från det kinesiska varumärket? Har du redan provat den första modellen eller Pro-varianten? Låt oss veta i kommentarerna!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button