Chuwi HiPad Air Tablet lanseras med Unisoc Tiger T618-processor, 10.1…

Chuwi lanserade en ny HiPad surfplatta denna vecka, den HiPad Air, en 10,1 tums skiffer baserad på en Unisoc Tiger T618-processor. Den kostar 169 $ och ser mer ut som en porträttenhet, snarare än en liggande. Vi har detaljer nedan.

Enheten har en metallkropp och den förlitar sig på den kraftfulla Unisoc Tiger T618-processorn för att ta hand om uppgifter. Jag bör nog nämna att Unisoc har vuxit ganska mycket på sistone, och hamnat på fjärde plats bland de fem bästa processortillverkarna. Designen är helt i metall, ungefär som HiPad Pro, men den nya versionen använder CNC-skärning med hög precision för att skapa en kropp som bara väger 480 gram.

Den har en smal midja på 7 mm och är lätt att bära med sig. CPUn vi nämnde ovan är en 12 nm enhet med Cortex A75 och A55 kärnor. Den har också 4 GB RAM och 128 GB internminne. GPU:n är en Mali G52 3EE, som borde vara anständig för grafikintensiva uppgifter. Det valda operativsystemet är Android 11 och vi har även ett 7000 mAh batteri och en Full HD 10,1 tums skärm.

Det finns också 128 GB lagringsutrymme här, stereohögtalare med dubbla kanaler och dubbla bands Wi-Fi. Vi utlovas upp till 8 timmars batteritid och ihopkoppling med ett tangentbord. Mer information finns här.

Relaterade artiklar

Back to top button