Chrome-stöd och inbyggd klient för Mac med M1 –

GeForce Now för Chrome och Mac med M1 Chip

Ett av GeForce Nows största problem , tillsammans med att upprätthålla den bredaste möjliga spelkatalogen, alltid är inte möjlighet vara närvarande på så många enheter som möjlig. Av denna anledning har företaget ständigt arbetat på sina kunder och andra lösningar som gör att de kan njuta av sina spel genom streaming var som helst.

Windows-datorer var naturligtvis de första som använde den här tjänsten, men den inbyggda klienten för Mac dök upp lite senare. Den var i betatestning under lång tid, ändrades praktiskt taget inte förrän tjänsten äntligen lanserades för alla användare. Vid det här laget blev problemet iOS- och iPadOS-enheter.

Att kunna använda GeForce Now på iPhones och iPads var också svårt eftersom Apple och dess App Store-regler inte tillät den här typen av spel. Så de var återigen tvungna att hitta ett sätt att komma runt denna begränsning så att de miljontals användare som ville göra det kunde. Det här alternativet dök upp på en webbplats som kan nås via Safari och kan spelas med upplevelsen är nästan identisk med vad den inbyggda PC- och Mac-klienten erbjuder (med motsvarande operativsystem designade för X86- och X64-arkitekturer). …

Nu i ett försök att nå ännu fler användare, meddelar Nvidia det GeForce Now stöder Chrome och det som redan är inbyggd Mac-klient med M1-chip … Båda nyheterna är mycket intressanta på grund av vad var och en av dem betyder för tjänsten separat och tillsammans.

Med GeForce Nows Chrome-stöd kommer många användare att kunna spela hela katalogen som erbjuds på plattformar som Steam, Epic Games och mer från vilken enhet de kan köra den på. Och allt detta med konsekvent prestanda, utan latensproblem som har observerats hittills när man letar efter jippon att komma åt, som man gör i Safari.

Å andra sidan, användare med Mac med nya Apple Silico n CPU tur också. För för dessa nya lag finns det redan infödd klient som alltid ger mycket mer nöje på alla sätt. Och att Nvidia får batterier och webbläsaråtkomsten blir bättre, med nya funktioner som möjligheten att skapa genvägar till nya favoritspel.

Hur man får åtkomst till GeForce Now från en webbläsare

Åtkomst till GeForce Now från en webbläsare , både Safari och Chrome är väldigt grundläggande. Det första steget är att uppdatera operativsystemen iOS och iPadOS till version 14.2 eller högre. Efter detta och de senaste uppdateringarna för båda webbläsarna (Chrome och Safari), allt du behöver göra är att gå till följande webbplats och följa dessa steg:

  1. Tillgång till webbplatsen https://play.geforcenow.com/
  2. Att komma in
  3. För iOS- och iPadOS-enheter kommer du att ha möjlighet att skapa en genväg på startskärmen, annars kan du börja spela direkt.

Klar, inget annat att göra. Det är viktigt att komma ihåg att du har två alternativ för att komma åt GeForce Now … Det finns en gratis där du inte har prioriterad tillgång till servrarna och speltiden är begränsad. Och så betalningsalternativet med flest fördelar. Likaså kommer båda titlarna att vara de som du har i de olika butikerna de är förknippade med, såsom Steam eller Epic Games.

När det gäller denna sista detalj kan det vara väldigt intressant att använda presenterna som Epic och liknande ofta gör från olika PC-spel. Eftersom de alltid kommer att vara tillgängliga att spela från din enhet och via din webbläsare vart du än går och du har en internetanslutning.

Relaterade artiklar

Back to top button