Certifierad i Kina en Huawei med 4 kameror och 18:9 skärm (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Certifierad i Kina en Huawei med 4 kameror och 18:9 skärm (foto)

TENAA, ett kinesiskt organ som arbetar med certifiering av smartphones, har avslöjat en framtida Huawei-modell, RNE-AL00, avsedd för medelhög/hög räckviddoch något original.

Det är framför allt a 18:9, det nya bildförhållandet för tillfället, tack vare dess 5,99 tum full HD + skärm (2 160 x 1 080 pixlar). Den kommer också med 4 kameror: två bak och två fram. Detta påminner oss om Huawei Rhone, en modell utan motstycke vars första obekräftade specifikationer dök upp på scenen för bara några dagar sedan. TENNA stöder därför denna första rapport, som ger trovärdighet åt det som tidigare bara var en rykte utan solid grund.

Andra funktioner som rapporterats är SoC Kirin 659 octa-core med GPU Mali T830-MP2, 4 GB RAM, 64 GB utbyggbart internt minne, 16 + 2 MP på baksidan och 13 + 2 megapixlar främre; med de två sekundära sensorerna som därför endast kommer att fungera som ett hjälpmedel för den primära för att bättre fånga scenens skärpedjup.

Batteriet är på 3 240 mAh, och fingeravtrycksläsaren saknas inte heller.

Vi har också en serie bilder nedan, som visar en smartphone som verkligen inte är vacker, men verkligen intressant, som nu bara behöver ett officiellt tillkännagivande, komplett med tillgänglighet och pris. Men för det får vi vänta.

Relaterade artiklar

Back to top button