Cedric kan vara en ny Motorola-märkt smartphone

Note: We hope you enjoy reading this article: Cedric kan vara en ny Motorola-märkt smartphone

Cedric. Betyder detta namn något för dig? Kanske skulle den kunna göra det från och med idag, med tanke på att det är kodnamnet för den nya Motorola-märkta enheten som olika rykten redan börjar cirkulera på nätet om.

Så vitt vi vet hittills, Motorola Cedric bör vara en smartphone av låga änden och har två olika varianter: de möjliga kombinationerna mellan RAM och internminne skulle vara 2/16 GB och 3/32 GB. där batteri det borde vara avtagbar med en kapacitet på 2 800 mAh, medan en modell är planerad för anslutning Dual simsom dock inte når alla marknader.

Ingen bekräftelse angående SoC monterad på enheten, men de välinformerade talar om en Qualcomm Snapdragon 430 och med tanke på den valda prisklassen kämpar vi inte för att tro det. Goda nyheter, dock vid sidan av programvara: Cedric borde komma medsenaste versionen av Android7.0 Nougat.

Det finns olika modellkoder – XT1670, XT1671, XT1675, XT1676 – det är lätt att tro att det finns många olika versioner beroende på marknad eller operatörmen för närvarande är ingenting klart ännu.

Vi kommer att försöka ha mer information under de kommande dagarna, för att även veta priset och övriga tekniska egenskaper.

Relaterade artiklar

Back to top button