CCTV-kameraläcka i Rings bil –

Ringsäkerhetskameror träffade bilen

När du väl har besökt Amazons onlinebutik är du intresserad av hela ämnet videoövervakning och hemsäkerhet, vi är säkra på att du har stött på Ring-kameror. Sponsrat av e-handelsjätten erbjuder detta varumärke ett brett utbud av lösningar, men de var fortfarande tvungna att helt fördjupa sig i ett annat utrymme som de flesta användare ofta besöker, nära hemmet och arbetet, sin bil.

ny ringkamera – videobandspelare … Det vill säga en kamera designad för att exempelvis placeras på instrumentbrädan i en bil och spela in på video allt som händer under körning. Alltså kommer allt att registreras vid en olycka eller som en möjlig säkerhetsåtgärd, vilket i teorin kommer att ge en rad fördelar för alla som bestämmer sig för att satsa på dem.

Ring Car Cam är i alla fall ingen lansering som kommer att överraska oss, eftersom företaget redan i slutet av förra året meddelade att de kommer med denna nya version. Även om han hittills inte har setts riktigt fysiskt.

Detta förslag kommer att kopplas till OBD-II-port och kommer att kunna arbeta både lokalt och över internet. Och på samma sätt kan den användas med eller utan fordonet avstängt. Sedan måste du se hur det hanteras i varje land med tanke på eventuell påverkan på andras integritet. Även om det inte heller finns något speciellt att göra där, eftersom vem som helst kan ta ett foto eller spela in på video utan att ens veta om det.

När kameran körs lokalt kommer innehållet att sparas så att användaren senare kan komma åt dessa bilder via sina telefoner för att överföra dem till dem och kunna dela eller vidta nödvändiga åtgärder. När du är ansluten till internet kommer det att vara när fler kan användas eftersom det kommer att finnas funktioner som Kollisionsnödhjälp … Perfekt för alla de tillfällen när det verkar som att det var eller bara var så.

Car Cam ring, när kommer den att säljas?

Eftersom den första bilden redan har filtrerats måste du nu veta vilket pris den kommer att ha och när den kommer att finnas tillgänglig. Båda frågorna kan inte besvaras just nu, men priset bör inte vara för högt och förbli detsamma som med andra liknande DVR:er. Naturligtvis, genom att veta vad Amazon är, kan de också sänka kostnaderna för att erbjuda det till mycket viktigare rabatter och därmed öka användarandelen.

Så om du har funderat på en sådan lösning kan vi se den officiella lanseringen Ring Car Cam, Ring Car Alarm och Ring Car Connect snart.

Relaterade artiklar

Back to top button