CAT S61 och Land Rover Explore finns att köpa: kung och fanbärare av robusta smartphones (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: CAT S61 och Land Rover Explore finns att köpa: kung och fanbärare av robusta smartphones (foton och video)

Presentera dig själv under det senaste Mobile World Congress, CAT S61 Och Utforska Land Rover är nu redo att landa på europeiska marknaden. Det här är två smartphones som riktar sig till mycket specifika typer av användare, som behöver pålitliga verktyg under alla förhållanden och registrerar motståndsnivåer.

Särskilt, CAT S61 kan anses vara den sanna kungen av smartphonekategorin oländigtack vare förstärkt ram av pressgjuten aluminium som uppfyller militära standarder MIL 810Gmotstånd mot fall på betong från höjder upp till 1,8 metercertifiering IP68 och dykning i vattnet upp till 3 meters djup i en timme och en rik uppsättning verktyg som kommer att vara mycket användbara för proffs, såsom FLIR MSX värmekamera i hög upplösning, den avståndsmätare med laserpekare och sensor Känslan för att mäta luftkvaliteten. CAT S61 finns tillgänglig hos stora konsumentelektronikåterförsäljare till ett rekommenderat pris av 949 €.

CAT S61 bilder

Om CAT S61 är det bästa du kan hitta i den robusta smartphoneindustrin, Utforska Land Rover representerar dess mest giltiga alternativ. Tillverkad av samma Bullit-grupp som också använder varumärket CAT, är smarttelefonen tillgänglig i Tyskland till priset av 650 €, men den borde också komma ut på vår marknad, till ett förmodligen liknande pris. I köpet ingårÄventyrspaketsom innehåller en extra batteri 3 600 mAh och en andra GPS-antenn vilket förbättrar noggrannheten för geolokalisering.

Land Rover Utforska bilder

Relaterade artiklar

Back to top button