CAT S61 förhandsvisning: värmekamera, lasermätare och VOC-sensor … Ah, det är en smartphone också! (Foto och video)

CAT S61 föddes uppenbarligen som en smartphone, annars skulle den inte få plats på våra sidor. Men sanningen är att det klassiska tekniska databladet för denna terminal (alla detaljer här) kanske är den minst intressanta delen.

Verkligen massivet S61 integrerar flera verktyg som är väl lämpade för teknikerns liv: värmekameraskapad i samarbete med den berömda (för branschen) FLIRa laseravståndsmätareför att mäta avstånd och en VOC-sensor (Labila organiska blandningarpotentiellt giftiga gasformiga ämnen).

Alla inneslutna i en kropp avbelastning förvisso överlägsen den för en vanlig smartphone, men inte desto mindre fickformat och, tack vare mjuka linjer och raffinerade material, inte så osynlig.

Kort sagt, en produkt absolut inte för alla, med tanke på det kostar 899 €, men ändå intressant, du vill även bara av nyfikenhet, även för den som inte varje dag har att göra med heta apparater, avståndsmätningar och kemikalier. Ta en titt på det nedan i vår förhandsvisning som vi gjorde i MWC 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button