Cat S60, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Cat S60, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och video)

Den har väckt en hel del intresse hos våra läsare, både för dess huvuddrag, nämligen det höga motståndet tack vare en kropp som blandar material plastmodeller Och metalliskbåde för närvaron ombord på en värmekamera.

Cat S60, den nya toppmoderna Android-smarttelefonen i serien producerad av Cat, är faktiskt utrustad med en Flir-värmekamera (i länken hittar du vår recension), vars närvaro ombord är särskilt motiverad med tanke på det huvudsakligen fungerande målet för produkten i fråga.

LÄS ÄVEN: Cat S60, funktioner, effekt och pris

där kamera det kan faktiskt vara användbart för att identifiera eventuella läckor, felaktiga elektriska delar och så vidare. Men det är inte, som redan nämnts, dess enda starka sida.

Det förstärkta skalet på Cat S60 gör att den tål faller upp till 1,8 meters höjdoch som om det inte vore nog, döljer den en mer än diskret hårdvara inuti: 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 617 SoC, 32 GB internminne, ja 3 800 mAh batteri och mycket mer.

Kort sagt, en av de mest karakteristiska enheterna vi testade på mässan: här serveras du med vår snabba förhandsvisning live från MWC 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button