CAT S60, smarttelefonen med värmekamera, kommer till Italien för 700 €

Note: We hope you enjoy reading this article: CAT S60, smarttelefonen med värmekamera, kommer till Italien för 700 €

Officiellt presenterad vid MWC 2016, CAT S60 är det nya robust smartphone av det berömda CAT-företaget som kan skryta med att vara en i sitt slag. Faktum är att vi hittar en teknikbaserad värmeskanningskamera ombord FLIR som tillåter, samt en klassisk värmekamera (som Seek Thermal vi testade) att översätta värmeenergi till dynamiska färgbilder.

Tack vare denna kamera är det möjligt, på arbetsnivå, identifiera problem av olika slag osynlig för det mänskliga ögat, såsom fuktinfiltration, otillräcklig isolering, värmeförlust, kan den till och med användas för att identifiera energiskt ineffektiva apparater eller för att säkerställa husdjurens hälsa, tack vare identifieringen av eventuella hot spots på huden.

Kameran är skyddad av kropp slagskepp av smartphone: kroppen själv gör motstånd gupp, faller, damm, vatten och även vid låga och höga temperaturer (certifiering IP68). Hitta de fullständiga tekniska specifikationerna på denna länk.

Faktum är att CAT S60 äntligen är tillgänglig även i Italien tack vare återförsäljaren Speekasom handlar om distributionen av produkten i Bel Paese.

På speeka.com ska e-butiken CAT S60 finnas tillgänglig på 699 €i realiteten är det redovisade priset lika med 575 € men det är inte inklusive moms. Vi lämnar dig med några fotografiska prover av produkten, prover tagna från värmekameran och med videon av vår förhandsvisning från MWC.

Relaterade artiklar

Back to top button