Cape Canaveral erbjuder biljetter till rymdluftballong –

Fordonet som används för denna historiska resa kommer att vara kapsel av neptunus som kommer att förseglas och hängas upp i en speciell, förbättrad luftballong lika stor som en fotbollsplan. Det uppskattas att denna ballong är ännu större än Big 60 som NASA lanserade i september 2018. Denna ballong var 1,7 miljoner kubikmeter stor och skapades i South Dakota av Raven Aerostar med användning av polyetenmaterial med en minsta tjocklek på en hundradels millimeter. Hela kapselskalet upptog upp till 20 hektar. Denna boll hade en vikt på 750 kg och nådde en höjd av 48 463 meter.

Detta tyder på en Neptune-kapsel

Varje flygning av detta fartyg kommer att genomföras med en pilot och åtta passagerare ombord, med 9 lutande och mycket bekväma säten, samt en bekväm plats att ta en bit och inbyggt Wi-Fi som gör att du kan sända upplevelsen live. … Dessutom måste man komma ihåg att hela kapseln kommer att ha en 360-graders vy. panoramafönster.

Den sex timmars åkturen kommer att nå sin maximala höjd 30 480 meter där passagerare kan njuta av solnedgången som stiger upp från jordens krökta horisont i ett par timmar. Totalt kan 724 kilometer terräng ses från höjd i alla riktningar. Detta är en unik upplevelse där astronauten Jeff Hoffman råder oss att inte glömma kameran för att föreviga ögonblicket för alla dem som älskar denna resa.

Outplånligt minne

Enligt planerna landning kommer att bli kommer att göras offshore och fartyget kommer att anlända för att hämta kapseln från området och landa utan problem. Om något går fel kommer en reservfallskärm att sättas in.

Även om det inte är en billig resa är det ändå alternativ till raketflyg, som också har aviserats av företag som SpaceX eller Blue Origin. Även om dessa rymdflygningar lovar att bli mer spännande vid start och kommer att bli mycket högre, är de också mindre säkra än att flyga med Neptune-kapseln.

Solen 18 juni, Rymdperspektiv framgångsrikt genomfört den första obemannade testflygningen av sin Neptune One-ballong. Detta test nådde en höjd av över 100 000 fot och landade i Mexikanska golfen. Företaget försäkrar att flygningar kan ske före slutet av året XNUMX, och de som önskar gör det tillåtet att göra det platsreservation för $1 000.

Relaterade artiklar

Back to top button