Call of Duty passar inte på 4GB PS500: utrymmesproblem –

Jag kan inte installera Call of Duty

Detta är ett klagomål som många PS4-användare sjunger från hustaken sedan den senaste Call of Duty: Black Ops Cold War-uppdateringen, en patch som introducerar alla nyheter från den andra säsongen och har storleken från 10,5 till 26,5 gigabyte … Denna episka uppdatering orsakade utrymmesproblem i Call of Duty igen, men den här gången nådde den en nivå som aldrig setts förut, med många användare som fick ont ​​om utrymme att installera.

Och detta är den nuvarande situationen. Vi måste ha Modern Warfare basspelfiler installerade för att kunna köras Krigszon, och även om du inte vill förlora multiplayer och kunna fortsätta att höja nivån i Season Pass, installera även Call of Duty: Black Ops Cold War med sin multiplayer.

Förutsatt att du inte har slutfört kalla kriget-kampanjen än, kommer du att vilja installera den och lägga till allt zombieläge som, om det först kan verka som en förbrukningsvara, nu med en ny Blixtläge är detta är vad du bör prova, ja eller ja.

Slutresultatet är att en PS4 med en intern 500GB hårddisk inte kan stödja allt installerat utan det lediga utrymme som behövs för att ladda ner framtida korrigeringar och tillämpa dem. Åtminstone Activision är medveten om detta, även om de i sitt uttalande begränsade sig till att indikera att PS4-användare kan hitta utrymmesproblem när de installerar den nya uppdateringen.

Finns det en lösning?

Eftersom ett utrymmesproblem är något som har dragit ut på tiden har Activisión för länge sedan implementerat en innehållshanterare där du kan välja vilka delar av Call of Duty som ska installeras på din konsols hårddisk. På så sätt, om du har slutfört en kampanj och inte vill spela den igen, kan du ta bort den och göra plats för andra användningsområden. Problemet är att det kommer fler och fler uppdateringar, och så småningom tappar vi möjligheten att installera.

Problemet kan vara Warzone

Med så många spelningar och utrymme upptaget kan problemet helt enkelt vara Warzone. Battle Royale föddes med lanseringen av Modern Warfare, så läget är baserat på grafikmotorn från den tidigare delen. Detta tvingade Activision att installera två spel för Call of Duty-användare, Battle Royale å ena sidan och den sista delen av sagan å andra sidan.

Detta skulle kunna lösas i slutet av säsong 2 eftersom det ryktas att ön exploderar totalt och inleder en ny era baserad på det kalla kriget. Han kommer att vara där när vi kanske kan klara oss utan all Modern Warfare, och vi behöver bara installera Cold War för att kunna spela på ett eller annat sätt.

Eftersom Warzone är helt gratis behöver spelare fortfarande inte köpa det kalla kriget om de inte vill ha dess multiplayer- och zombielägen, så vi kan alla dra nytta av det, och PS4-användare kommer att ha ledigt diskutrymme igen. Låt oss hoppas.

Relaterade artiklar

Back to top button