Bygg ett första insiderprogram –

En av de största nackdelarna är att verktyget som berättar för oss eller inte är vår dator kompatibel med Windows 11 berättar inte varför det kanske inte är det. Dessutom har Microsoft satt T0PM som ett krav för att installera Windows 11 så att endast datorer med hårdvara efter 2016 eller till och med 2017 kommer att kunna installera systemet utan problem.

W11 Insider builds kräver inte TPM 2.0

TPM 2.0-kravet verkar endast kunna tillämpas för OEM-tillverkare, och även TPM 1.2 skulle räcka. Det finns dock datorer utan TPM 1.2 som för närvarande kör Windows 10 utan problem, och de kommer utan tvekan att fungera med Windows 11 också.

Microsoft släppte igår den första insidermonteringen av Windows 11 och företaget erkände förvirringen av minimikraven och tog bort verifieringsverktyget för minimikraven. TPM är dock fortfarande närvarande som ett krav.

Anledningen till detta är att, enligt företaget, datorer med TPM aktiverat med funktioner som Windows Hello eller BitLocker lider 60 % färre infektioner med skadlig programvara … De som använder den nya förarmodellen kan också uppnå 99,8 % inget fel

Microsoft har trots förtydliganden inte ändrat de minimikrav som finns kvar 8:e generationens Intel Core eller AMD Ryzen 2000 eller senare. De kommer dock att fortsätta att testa processorer i insiderbyggen och kan även öppna stöd för första generationens Ryzen eller sjunde generationens Intel Cores.

Faktum är att Insider-bygget inte kräver en specifik processor eller TPM 2.0-kompatibilitet, så för närvarande om du har Windows 10 bör du kunna installera åtminstone dessa builds för att testa dem.

Windows 11 introducerar variabla uppdateringsfrekvenser

ny version av Windows 11 visar några nyheter som vi inte kunde se i den filtrerade, till exempel det faktum att han har variabel uppdateringsfrekvens som mobiltelefoner. Som ett resultat av detta uppdateras skärmar inte ständigt vid den maximala frekvensen de stöder, vilket hjälper till att spara batteri i bärbara datorer.

Med DRR kan vår bärbara dators skärm sjunka till 60Hz i stillbilder och till 120 eller 144Hz när den interagerar med den. För närvarande är det bara ett fåtal Microsoft- och Adobe-appar som stöder detta.

Win32-program finns nu i Microsoft Store

Som Microsoft bekräftade, finns Win32-program redan i butiken, inklusive WinZip 25 Pro eller CorelDRAW Graphics, som kan ladda ner dem direkt från butiken utan att behöva söka på nätet efter dem.

Detta kommer att bli ett nytt kontor

Äntligen har vi ny kontorsdesign som kommer att visas i Windows 11 med gränssnittet Fluent Design. För att kolla nyheterna måste du delta i Insider-programmet även från Office.