Buggalarm: T-Mobile OnePlus 7 Pro April säkerhetsuppdatering förstör ikonjusteringen

Tja, om du äger en T-Mobile-variant av OnePlus 7 Pro och har fått en ny säkerhetsuppdatering från april 2020, hur överraskande det än kan låta, men du bör undvika att uppdatera din telefon med den här uppdateringen.

Anledningen till att vi säger är att en nyligen genomförd T-Mobile-uppdatering för OnePlus 7 Pro, som inkluderade säkerhetskorrigeringen för april, också har fört in en bugg som enligt uppgift har förstört ikonjusteringen.

För de som inte vet så har det amerikanska operatörsnätverket T-Mobile sådd en ny 270 MB uppdatering med versionsnummer 10.0.4.GM31CB som tillsammans med april-patchen också medförde några allmänna buggfixar och förbättringar.

Här är vad den officiella ändringsloggen lyder:

Ändringslogg:
Uppdaterad Android-säkerhetspatch till april 2020
Allmänna förbättringar och korrigeringar

t-mobile oneplus 7 pro april uppdatering

Liksom en vanlig smartphoneanvändare gick de som har fått uppdateringen vidare och installerade uppdateringen omedvetna om det faktum att, istället för att fixa de slumpmässiga problemen som finns i OnePlus 7 Pro, introducerade den här uppdateringen en ny bugg.

Efter den här uppdateringen rapporterar användare att ikonerna är feljusterade och att några av ikonerna är avskurna från toppen. Kolla in bilderna nedan för att tydligare förstå vad vi pratar om:

Dessutom, med kommentarerna på det faktiska inlägget, verkar det som att de flesta användare har påverkats av det här problemet på sina OnePlus 7 Pro-enheter efter uppdatering med denna T-Mobile-uppdateringsversion 10.0.4.GM31CB.

Kan bekräfta feljustering men inte cut off

Kan vara OnePlus fel. Min OnePlus7Pro har också feljusterade ikoner och den köps direkt från dem.

Min 4G LTE är inte avstängd och jag fick precis uppdateringen (T Mobile)

Eftersom uppdateringar av operatörsversionen som den här för T-Mobile OnePlus 7 Pro, drivs direkt av operatörerna själva, kan man bara skylla på T-Mobile här för den här röran.

Operatören har ännu inte kommit med något svar eller erkänner detta problem. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om något nytt i denna fråga dyker upp på vårt bord.

Relaterade artiklar

Back to top button