Budgetsmarttelefonen Samsung Galaxy A13 4G förbereder sig för release

Galaxy A13 4G

Tidigare blev det känt att Samsung arbetar med smartphonen Galaxy A13 5G, som kommer att bli den mest prisvärda 5G-enheten i märkets sortiment. Nu finns det information om att tillverkaren också förbereder lanseringen av Galaxy A13 4G-modellen.

Enligt den tematiska resursen 91mobiles kommer smarttelefonen att få ett bakstycke av plast med en glansig finish. Enheten kommer att vara utrustad med ett standard (3,5 mm) hörlursuttag och en USB Type-C-port. På höger sida av fodralet kommer det att finnas fysiska knappar för ström på/av och volymkontroll.

Dessutom krediteras smarttelefonen med en bakre kamera med fyra komponenter, vars moduler kommer att orienteras vertikalt. De detaljerade specifikationerna för nyheten har tyvärr ännu inte avslöjats.

När det gäller smartphonen Galaxy A13 5G kommer den att få en 6,48-tums FHD +-skärm, Mediatek Dimensity 700-chipset, upp till 6 GB RAM, 64/128 GB inbyggt lagringsutrymme och en trippel bakkamera med en huvudsensor på 50 MP . Batteriet kommer att ansvara för autonomt arbete med en kapacitet på 5000 mAh med stöd för 25-W laddning.

Källa: 91mobiles.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button