BTS fan? LG lanserar bandexklusivt innehåll för sin G7 ThinQ och andra enheter (videor och foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: BTS fan? LG lanserar bandexklusivt innehåll för sin G7 ThinQ och andra enheter (videor och foton)

LG har meddelat marknadslanseringen av några exklusivt innehåll för några av sina smartphones, inklusive G7 ThinQ, tillägnad BTS-band. Exklusivt innehåll hänvisar till vissa teman utvecklad för LG-enheter och en hus tillägnad den senaste toppen av det sydkoreanska företagets sortiment.

För de som inte känner till det, BTS (BangTan Sonyeondan) det är en koreanskt popband består av sju pojkar, vilket gör vissa framgångar även internationellt. Exklusiva BTS-teman (BTS Value Pack) är sju och du kan ladda ner dem via appen LG SmartWorld, så länge du har en kompatibel LG smartphone. Dessutom presenterades den för ägarna till LG G7 BTS Smart Caseett särskilt fall utrustat med NFC-modul för att automatiskt ändra enhetstema.

De lanseringsdatum av teman och av BTS Smart Case kommer vi att återkomma för att uppdatera dig om ytterligare nyheter i denna mening och i relation till priset på produkten skulle dyka upp.

Relaterade artiklar

Back to top button