Brusreducerande hörlurar: Det bästa AirPods-alternativet –

Idag kan vi hitta ett riktigt brett utbud av äkta trådlösa lösningar, så att hitta ett alternativ till kvalitets AirPods borde vara enkelt och till ett lägre pris. Men vad händer om du vill ha den här typen av hörlurar som också har brusreducering, som Apple Pro-hörlursmodellen? Tja, du kommer också att hitta alternativ.

Fördelarna med brusreducering

OCH riktigt trådlöst ljuddämpning hörlurar låter dig få ut det mesta av deras akustiska landskap utan att skapa problem med omgivande ljud. Ja, vi pratar om det irriterande och karaktäristiska ljudet från tunnelbanan, med detta repetitiva mullrande. Eller det vanliga vimlet när man tar bussen.

Med en sådan enhet är problemet löst. Dessutom har många av modellerna som du kommer att se i detta urval mikrofoner … Mål? Fånga externt ljud för att digitalt eliminera externt brus och uppnå verkligt uppnådda resultat. Om du vill njuta av dina favoritlåtar utan att belasta någonting är den här tekniken för dig.

Dessutom, även om en produkt med denna teknik för några år sedan fanns tillgänglig för väldigt få fickor, kan vi idag hitta bra lösningar till mer än konkurrenskraftiga priser. Du behöver bara bläddra i det här urvalet av de bästa äkta trådlösa brusreducerande hörlurarna för att se till att du kan ha någon av dessa modeller för en maximal budget på € 200.

Uppenbarligen är utbudet riktigt brett

Och faktum är att om du tar en titt på det prisvärda utbudet kommer du att se att det finns ett stort antal trådlösa och oberoende öronsnäckor som har den här funktionen. Men för att göra saker enklare för dig och inte röra med produkter av låg kvalitet, kommer denna topp med de bästa AirPods Pro-alternativen inte att göra dig besviken alls.

Sony WF1000XM3

Vi startade den här insamlingen med de bästa äkta trådlösa hörlurarna på marknaden … Ja, Sony WF1000XM3 är en ode till god smak, både estetiskt och hörbart. Designmässigt har vi en mycket genomtänkt produkt med högkvalitativa finish så att dessa hjälmar lyser med sitt eget ljus.

De sägs vara större än vanligt, men detta är gömt inuti några av drivrutinerna som lovar tydligt ljud av hög kvalitet. Dessutom är Sony experter på att dämpa externt brus, och dessa hörlurar använder den bästa tekniken från den japanska tillverkaren för att leverera resultat som gör dig mållös. Det bästa? Nu kan du köpa Sony WF1000XM3 med 25 % rabatt. Fullständig prutning!

Jabra Elite 75t

Jag kunde inte missa denna sammanställning av ännu en bra referens när det gäller att köpa äkta trådlösa brusreducerande hörlurar. Ja, Jabra har en rad olika höjdlösningar, och dess Elite 75T är ett utmärkt exempel på detta. Låt oss säga att den här modellen är damm- och vattenavvisande tack vare IP55-certifieringen, så de är idealiska för alla sporter. Trött på det vanliga ljudet på gymmet? Dess avbokningssystem kommer inte att göra det minsta besviken.

HUAWEI FreeBuds 3

För det tredje kommer vi att prata om en av den asiatiska tillverkarens stora överraskningar. Huawei vill stå upp mot Apple med bra AirPods Pro-alternativ, och de nya FreeBuds 3 är en komplett produkt och du kommer inte att bli besviken. På ett estetiskt plan hittar vi hörlurar som är väldigt lika deras stora konkurrent. Men under huven döljer de alla typer av teknologier för att kunna erbjuda en pålitlig och kvalitetsprodukt.

Ditt vapen? Hög autonomi, stöd för trådlös laddning, aktiv brusreducering och en intressant rabatt på 28 %, så att du kan spara 50 € när köp av Huawei FreeBuds 3.

SAMSUNG Galaxy Buds +

I det här fallet hittar vi ett alternativ till AirPods Pro med ett helt annat brusreduceringssystem. Främst för att det ligger i design av Samsung “s Galaxy Buds + … För att göra detta använder tillverkaren kuddar som anpassar sig till vår hörselkontur, vilket skapar en pluggeffekt som helt isolerar oss från omvärlden.

Och det fungerar riktigt bra, så de byggde in externa mikrofoner så att vi med Ambient Mode-verktyget kan lyssna på externt brus utan problem. Perfekt om du är på flygplatsen och inte vill missa PA-annonser.

Bose SoundSport gratis

En annan bra modell inom ljudsektorn är Bose. Det amerikanska företaget erbjuder också en katalog med äkta trådlösa lösningar som inte har något att avundas AirPods Pro. Och dessa Bose SoundSport gratis Erbjud en serie vapen för att motverka dina rivaler: 5 timmars autonomi, utökad med ytterligare 10 med laddningsfodralet, stänksäker, brusreducering … Och 20 rabatt så att du inte tvekar.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless

Ja, det tyska företaget har också brusreducerande hörlurar kända av Sennheiser MOMENTUM. En modell som stoltserar med det imponerande utseende som vanligtvis finns i märkets lösningar, och som även är utrustad med mikrofonstråleteknik för att dämpa externt brus med utmärkta resultat. Vill du idrotta med dem? Det IP55 certifiering säkerställer att svett eller regn inte blir ett problem.

Xiaomi Mi Airdots Pro hörlurar

Xiaomis lösningar har blivit det bästa alternativet till Apples produkter. Tillverkaren tvekar inte att presentera verkliga kloner av sina fantastiska produkter som Amazfit Bip Lite och dess stora likhet med Apple-klockor. Att säga detta Min AirDots Pro Jag har möjlighet att se AirPods, men de har estetiska skillnader som gör dem lätta att känna igen.

Naturligtvis stödjer de varumärkets filosofi att erbjuda en verkligt färdig produkt som har överlägsen ljudkvalitet samt bra brusreducering till priset av ren förstörelse.

Jabra Elite 65t

För att fortsätta med den här kollektionen vill vi rekommendera denna andra modell från Jabra eftersom den har brusreducering. Dessutom är stöd för att aktivera Alexa med ett enkelt röstkommando en annan detalj som gör den här modellen till ett bra alternativ att överväga.

AirPower T18NC hörlurar

Under det omöjliga uttalet av namnet döljer de några av de bästa trådlösa brusreducerande hörlurarna du hittar på marknaden. Just den här modellen har alla möjliga funktioner, förutom den trådlösa Qi-laddningen i lådan, för att erbjuda en kvalitativ och betalande produkt. Ta bara en titt på de fantastiska recensionerna han har på Amazon för att se att den här produkten inte kommer att göra dig besviken alls.

Soundcore Life P2 hörlurar

Och vi stänger denna topp med en lösning från tillverkaren Soundcore, som inte kommer att göra dig besviken alls. Och Life P2 har vad som krävs för att möta din stora rival utan ansträngning. I själva verket är det en av bästa AirPods-alternativen tack vare dess attraktiva pris, trots att du har allt du behöver för att möta behoven hos den mest audiofila. De är vattentäta, erbjuder 40 timmars batteritid, brusreducering … Och priset överstiger inte 60 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button