Bra erbjudande för Hisense HS218 Soundbar

En soundbar som är enkel att koppla till vår TV och som vi kan placera var som helst, på möbler, under TV:n, eller fästa direkt på väggen. För vår del kan vi placera subwoofern i den del av vardagsrummet där vi gillar den mest eller minst av allt, eftersom den, eftersom den är trådlös, inte behöver dra kablar mellan dem.

200W effekt och trådlös subwoofer

Det faktum att denna Hisense HS218 soundbar har Blåtand Anslutning innebär att vi kan ansluta till den från en mobiltelefon eller surfplatta för att skicka och njuta av vår favoritmusik med utmärkt ljudkvalitet. Men om vår TV inte har en trådlös anslutning är detta inget problem, eftersom vi kan ansluta soundbaren till TV:n via en HDMI-kabel.

barra de sonido hisense hs218

Denna modell har insida två full-range högtalare och två 1,25-tums diskanthögtalare för att leverera 2,1-kanaligt ljud, som i kombination med en trådlös subwoofer ger maximal effekt 200 W med surroundljud.

En enhet som låter oss njuta av djup bas och har flera anpassade lägen , musikläge, filmläge och nyhetsläge. Det förra erbjuder en inställning för att skapa ett mer uppslukande ljud, Film Mode låter dig njuta av ljud rikt på detaljer och bas, och News Mode fokuserar på att sända ut ljud riktat mot oss för att hålla dialogerna så skarpa och tydliga som möjligt.

Erbjudande för Hisense HS218 soundbar

Priset på denna Hisense HS218 soundbar är 199 €, men tack vare erbjudandet vi för närvarande hittar på Amazon kan 34% sparas från det ursprungliga priset. Så nu är det bara att betala 131,76 € för honom, vilket innebär en besparing på 67,24 euro och gör den till en av soundbars med en kraftfull trådlös subwoofer till bästa pris.

barra de sonido Hisense HS218 frontal

Nu, om vi föredrar det, kan vi också välja att betala för soundbaren i fyra omgångar på 33,76 € inom 90 dagar. Naturligtvis kommer det slutliga priset på ädelmetallen att vara 135,05 euro, eftersom denna finansieringsmetod är förknippad med vissa intressen.

Som anges i detaljerna i erbjudandet tar denna Hisense HS218 soundbar 3 till 4 dagar att skicka och kostar 6,61 €. Beloppet måste vi lägga till det totala priset för denna modell, även om sanningen är att erbjudandet fortfarande är värt det.

Relaterade artiklar

Back to top button