BQ tillkännager avtalet med MediaWorld och att dess nästa topp i sortimentet blir Android One

Note: We hope you enjoy reading this article: BQ tillkännager avtalet med MediaWorld och att dess nästa topp i sortimentet blir Android One

BQ stärker sin närvaro i vårt land med ett mycket viktigt avtal med MediaWorldsom från februari 2018 kommer att erbjuda egna BQ-produkter webbutik (för nu verkar de inte vara tillgängliga ännu).

Februari 2018 är ett viktigt datum för det välkända europeiska varumärket BQ, en tillverkare av teknik, smartphones, 3D-skrivare och robotikutbildning. Företaget, alltmer etablerat även i Italien, har tecknat ett kommersiellt kontrakt med den välkända och prestigefyllda kedjan Mediaworld som från februari 2018 kommer att erbjuda BQ-produkter, med start från sin onlinemarknad: http://www.mediaworld.it/.

BQ har alltid varit engagerad i att garantera den totala säkerheten för sina användares data och hålla sina produkter uppdaterade, i nära samarbete med Google och Qualcomm på europeisk nivå. Tack vare passionen för teknik och det utmärkta förhållandet mellan kvalitet och pris blir efterfrågan på BQ-produkter allt mer konsekvent och konkret även i Italien.

Vi är glada över att kunna tillkännage detta kommersiella partnerskap som kommer att ge italienska kunder möjligheten att köpa BQ-produkter lättare tack vare Mediaworlds konsoliderade erfarenhet och närvaro.

Men nyheterna slutar inte där, för idag meddelar BQ det också Aquaris X2 och X2 Prodess nästa flaggskeppsmodeller, kommer att ha Android One. Företaget låter oss dock inte veta när de kommer, och inte heller vad deras exakta specifikationer är, men GeekBench hjälper oss i detta, där vi hittar olika riktmärken för Pro-varianten, utrustad med Snapdragon 660 och 4 GB RAMliksom redan av Android 8.1 Oreo.

Inte en topp i sortimentet i strikt mening, utan en modell som kommer att försöka kombinera prestanda, lagererfarenhet Och pris, enligt företagets tradition. Vi kommer att veta mer inom en snar framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button