Börjar du på Twitch? Billiga tillbehör för dina sändningar –

Dessutom har kända figurer som Ibay Llanos gjort att den här plattformen aldrig slutar få följare dag efter dag. Vill du bli en Twitch-streamer? Missa inte det här urvalet av de bästa tillbehören för att förbättra din stream. Det bör noteras att vi tog hänsyn till att inte alla har en mycket stor budget, så vi fokuserade på produkter med måttliga priser, som inte på något sätt överstiger 70 euro.

Detta betyder inte att alla prylar som vi kommer att rekommendera dig kommer att ha ett pris nära denna siffra. Som du kommer att se senare har vi valt ut tillbehör från en väldigt olika prisklass, så att du kan välja den som passar dina behov och budget bäst.

Vad du behöver för att komma igång med Twitch

Sanningen är att kraven för att strömma videor på Twitch är lika enkla som att ha en dator som är tillräckligt kraftfull för att komma åt plattformen och inte mycket annat. Uppenbarligen kommer du bara att kunna spela liveinnehåll som visas på din PC- eller bärbara datorskärm, så det kommer att vara mycket svårt, för att inte säga omöjligt, att nå någon framgång om ditt mål är att få följare.

Å andra sidan, om du lägger till en rad element som är viktiga förändras allt. Till exempel är det faktum att personer som besöker din profil kan se dig medan du spelar nästan ett åtagande i detta avseende. plattform för streaming av videospel. Av denna anledning är det väldigt viktigt att ha en webbkamera i gott skick och åtminstone kunna spela in i Full HD-upplösning.

Å andra sidan kommer du att behöva mikrofon med minimal kvalitet för att kunna interagera med tittarna, eller helt enkelt kommentera vad du gör för att göra sändningen mer dynamisk. Vad händer om du vill ladda ner tidigare spel till ditt Twitch-konto? Tja, i det här fallet behöver du en videobandspelare som låter dig spela in dina spel.

Den här gadgeten kan också användas för att göra det möjligt för människor att se dina spel live på alla typer av konsoler, till exempel Nintendo Switch. På så sätt utökar du möjligheterna att skaffa prenumeranter.

Belysning är livsviktigt

En aspekt som många oerfarna streamers förbiser: belysning … Och det finns inget värre än att inte se dig live. Om du hamnar i den här situationen är chansen stor att du kommer att se hur lite i taget du tappar tittare tills du är ensam.

Denna aspekt oroar många användare eftersom de är rädda för att inte veta hur man ska belysa ett rum för bästa resultat. Oroa dig inte, processen är mycket enklare än du kanske tror. Dessutom kan du alltid videoringa en vän för att se belysningen och hjälpa dig att få bästa resultat.

Av denna anledning är vårt urval av de bästa tillbehören för högkvalitativ Twitch-streaming ett lättviktspaket som inte kommer att göra dig besviken. Låt oss ta en titt på de olika alternativen.

Blå snöboll ICE

Vi börjar med en av de bästa, för att inte tala om den bästa mikrofonen du kan köpa om du har en budget. Blått är ett av de mest slående exemplen i branschen, med Yeti-familjen som de främsta exponenterna. Det är sant vad det är Blå snöboll ICE mindre kraftfull än de ovan nämnda mikrofonerna, men den här cardioidmodellen kommer inte att göra dig besviken alls, och uppnå resultat som lever upp till förväntningarna. Perfekt för Twitch!

AUKEY 1080P webbkamera

Om du letar efter billig webbkamera för dina sändningar , missa inte denna AUKEY-modell. Vi pratar om en webbkamera som går upp till Full HD-upplösning för att leverera utmärkt bildkvalitet.

Fånga HDMI-video DIWUER

För att vara ärlig är den här videograbbern den verkliga affären. Den kan spela in i Full HD-upplösning med 30 bilder per sekund, och priset överstiger inte 20 euro. Det här är en present!

Manfrotto MKCOMPACTACN-BK Compact Action

Vad sägs om ett Manfrotto-stativ. Du vill fortfarande använda din kamera för att spela in dig själv när du spelar dina favoritspel. Denna modell är idealisk för detta, och erbjuder utmärkt stabilitet tillsammans med prestigen hos ett välkänt varumärke.

Videoblogg för smartphone HAFOKO

Var försiktig med detta kit eftersom det har allt du behöver för att få kvalitetsinspelningar. Med mikrofon, stativ och bärväska är detta den idealiska modellen för mobiltelefoninspelning.

Lavalier mikrofon, rundstrålande lavalier

Även om du har en väldigt snäv budget för att börja spela in spel på Twitch, rekommenderar vi att du köper en mikrofon för att få din röst att låta tydligare och tydligare. Och denna lapelmodell är perfekt om du inte vill spendera för mycket pengar på den här artikeln.

Razer Kraken Tournament Edition

Varje anständig spelare bör ha hörlurar som lever upp till förväntningarna, och Razer är en bra rekommendation när det kommer till att köpa den här typen av produkter. Vi rekommenderar Razer Kraken Tournament Edition , hörlurar som gör susen samtidigt som de erbjuder fantastisk ljudkvalitet.

MARSGAMING MHAXW Vit

Vi fortsätter den här samlingen av de bästa tillbehören för att spela in dina spel på Twitch, vi ville inte missa möjligheten att rekommendera dessa. MARSGAMING MHAXW hörlurar. En modell av diskret design och fantastiskt akustiskt landskap.

WisFox Gaming Tangentbord

Om du är en av dem som bryter nycklar medan du spelar, lägg gärna dina satsningar på det. RGB speltangentbord … Mycket tyst modell, så att du inte stör dina följare med de typiska tangenttryckningarna.

LED videolampa Neewer 2-Pack 5600K

Som avslutning erbjuder vi detta perfekta belysningskit för att få dina Twitch-spel att se bättre ut än någonsin. Du kan enkelt anpassa belysningen så att den passar dina behov.

Relaterade artiklar

Back to top button