Bor du i London? Köp OnePlus 2 eller X: om den inte kommer inom 1 timme är det gratis!

Note: We hope you enjoy reading this article: Bor du i London? Köp OnePlus 2 eller X: om den inte kommer inom 1 timme är det gratis!

OnePlus har lanserat en ny kampanj i samarbete med Hantlangare kallas “60 minuter eller Free”. Som du kan gissa från namnet, genom att köpa en smartphone från det kinesiska företaget, garanteras leverans inom en timme: om OnePlus 2 eller OnePlus X de kommer inte inom utsatt tid, det är de fri.

Kampanjen gäller imorgon torsdag 21 januariför beställningar från Henchman-webbplatsen: de sista kommer att vara begränsade, men lagren kommer att fyllas på kl. 10.00, 12.00 och 14.00.

LÄS ÄVEN: OnePlus erbjuder gratis frakt på hela sin katalog

Men det slutar inte där: OnePlus har faktiskt gjort bonusar tillgängliga för dessa beställningar. Vem kommer imorgon att beställa en OnePlus X (£199) kommer att få den begränsade upplagan i keramik, medan de som köper en OnePlus 2 (£289) får en presentpåse med slumpmässigt utvalda tillbehör.

Kort sagt, det är verkligen en utmärkt kampanj för dem som bor i den engelska huvudstaden: för att ta reda på mer hänvisar vi dig till den officiella Henchman-webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button