blygsamma funktioner till ett lågt pris –

Nästan alla 2021-kartor är fortfarande stängda. Det är sant att vi deltog i några viktiga lanseringar som Galaxy S21, men vi måste fortfarande känna till de stora märkenas priser, även i de lägre prisklasserna. Den här gången var det Realme som gjorde flytten, med presentation av nya Realme C20 , en mycket ekonomisk terminal.

Nybörjarsortimentet erbjuder minimala tekniska möjligheter, men tillräckligt för att ansluta många användare och titta på multimediainnehåll. Ibland gör de till och med en bra andra mobiltelefon, arbetsmobil eller första kontakt för tonåringar. I alla fall, Realme C20 lever upp till denna princip: ödmjuk men komplett.

Minsta acceptabla ingångsområde

Nu när enheten är officiell har några av de tidigare läckta specifikationerna bekräftats. Det vill säga terminalen har 6,5 tums IPS-skärm och HD + upplösning 720 x 1600 pixlar. Denna panel är skyddad av inbyggt Gorilla Glass 3. visningsförhållande upp till 89,5 % … Det finns en skåra på framsidan för selfie-sensorn.

Under huven ligger prestandan i händerna MediaTek-processor Helio G35 , den långvariga bekanta av ingångsområdet, som följs av 2 GB RAM och 32 GB internminne (kan utökas upp till 256 GB). Grafik som gör att krävande spel kan köras i tid går hand i hand med PowerVR GE8320. GPU / GRAFISK PROCESSOR. Terminalens prestanda bör vara tillräcklig för grundläggande spel eller titta på film om det behövs. Den ger också låg strömförbrukning, vilket är en fördel för denna typ av terminal.

På baksidan hittar vi en fyrkantig modul med en singel 8 megapixel kamera tillsammans med LED-blixt. Trots att den har en enda sensor har den fotograferingsmöjligheter med autofokus, AI-skönhetsläge, HDR-bilder, nattfotografering eller bakgrundsborttagning. Frontpanelen, placerad i ovan nämnda urtag, innehåller 5 megapixel selfiesensor.

Naturligtvis står vi inför en 4G-terminal, även om den har tillräckligt med anslutningar som Wi-Fi, Bluetooth 4.2 och den kommer med Realme UI 1.0 baserat på Android 10 … Den har också jättebra 5 000 mAh batteri med standardladdning 10W. Enligt företaget tillåter denna funktion uppspelning av multimediainnehåll i 10 timmar eller upp till 13 timmar. Den har inte fingeravtrycksupplåsning, men den har 2D-ansiktsupplåsning.

Pris och försäljningsdatum

Realme C20 kan nu köpas från olika grossister i Vietnam, landet där den introducerades. Priset på förändringen är nära 95 euro och finns endast i den tidigare nämnda varianten 2 GB RAM och 32 GB lagring. För närvarande är vi inte medvetna om Realmes planer för en eventuell landning av denna modell i Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button