Bluetooth-högtalare med USB för anslutning av en flash-enhet –

Dessutom är katalogen av bluetooth-högtalare så omfattande att en mängd olika modeller kan hittas. Av denna anledning ville vi dra fördel av detta och visa dig en kille som inte kommer att göra dig besviken alls. Vi pratar om högtalare som har en USB-port för anslutning av en flash-enhet.

Fördelar med en bluetooth-högtalare med USB

Uppenbarligen är fördelarna med denna typ av enhet anmärkningsvärda. Till att börja med har de Bluetooth-anslutning. På så sätt kommer du att kunna para ihop enheten med din telefon eller surfplatta och skicka musik direkt så att du kan njuta av dina favoritlåtar. Än så länge har vi en vanlig trådlös högtalare framför oss.

Men modeller som förenar USB-porten erbjuder ytterligare ett alternativ: att lyssna på musik direkt genom flashminnet. Det kan finnas många anledningar till varför du vill ha en enhet med dessa specifikationer, även om ditt mål troligen är att klara dig utan en telefon.

Kanske gillar du att sporta till sjöss och vill ha en rolig dag med kanot utan att oroa dig för att din telefon ska bli blöt. Med Bluetooth-högtalare med USB-port kan du lyssna på musik utan problem. Dessutom låter vissa modeller dig använda USB-porten för att ladda vilken kompatibel enhet som helst, så dess användbarhet är dubbel.

Modeller att överväga

Av denna anledning, och med tanke på fördelarna med denna typ av Bluetooth-högtalare, ville vi förbereda en sammanställning med tio modeller som inkluderar en USB-port så att du kan koppla in ett flashminne och njuta av dina favoritlåtar även om du inte har med dig din telefon med dig. Dessutom är prisklassen för de högtalare vi har valt väldigt varierande, så du kan välja den som bäst passar dina behov.

JBL Charge 4

JBL är en av de bästa rekommendationerna när det kommer till att köpa en kvalitetsprodukt. Det amerikanska företaget har en katalog som utan tvekan låter dig välja mellan alla typer av produkter. Och detta är anledningen till att du kommer att se konstigt högtalare med bluetooth och USB-anslutning varumärke i vårt urval.

I det här fallet rekommenderar vi JBL Charge 4 Modellen har ett gummibelagt hölje för att skydda högtalaren från eventuella stötar och fall. Till detta bör läggas en fantastisk autonomi på 20 timmar, så batteriet kommer inte att vara ett problem för den här enheten.

JBL Flip 5

Om du letar efter ett mer diskret alternativ, då JBL Flip 5 kommer mer än att uppfylla dina förväntningar. Precis som sin storebror har den en design där gummibeläggningen absorberar alla stötar som högtalaren får, så du behöver inte oroa dig för den aspekten.

Å andra sidan har den 12 timmars batteritid tack vare ett 4 800 mAh batteri gömt inuti. Och var försiktig, dess USB-port kan också användas för att ladda alla kompatibla enheter.

Auna Pulboy

Ett annat bra alternativ att överväga om du letar efter bluetooth-högtalare i bra förhållanden för att ansluta en flash-enhet via en USB-port det här är en modell från Auna. En produkt med en speciell design.

Orsak? Den var designad för barn. Som sådan har denna högtalare två handtag på sidorna för att ge en perfekt passform för de små i huset. Det bästa? Som dessutom är vattentät.

Speldosa Energy System BZ3

Vi går till en ansedd spansk tillverkare med modeller som kommer att överträffa dina förväntningar. Energy System Music Box BZ3 är ett bra exempel på detta. Dess aggressiva design är viktigare än dess obestridliga ljudprestanda.

Vieta pro godis

Vi åkte till Vieta för att rekommendera hans Pro Godoy bluetooth-högtalare. Vattentät modell med microUSB-port, men med USB-adapter för externt minne, samt FM-radio så att du kan hoppa över ditt favoritprogram. Allt i ett!

Anker SoundCore 2 trådlös Bluetooth-högtalare

Anker är en av tungviktarna när det kommer till att köpa alla möjliga produkter till fyndpriser. Tillverkaren har en mycket varierad katalog, vars kvalitet är utom tvivel. Och detta Anker SoundCore 2 den trådlösa högtalaren är ett annat exempel.

Hans främsta vapen? Vattentät, utmärkt ljudkraft och förbättrad bas för djup basnjutning.

Energisystem Urban Box 2

Vi fortsätter denna samling av de bästa Bluetooth-högtalarna med USB för att ansluta alla typer av externa enheter, vi kunde inte låta bli att rekommendera Energy Sistem Urban Box 2. En annan produkt från det spanska företaget som utmärker sig för sin utmärkta ljudkvalitet. Dessutom fördelar dess rundade design ljud bättre, en detalj som måste beaktas.

Life Solidarity Speaker från Vieta Pro

Vi går tillbaka till denna tillverkare för att rekommendera en minimodell som också får dig att må bättre än någonsin. Och en del av intäkterna från köpet av denna bluetooth-högtalare går till kampen mot cancer. Avslöja din mest stödjande sida!

Bluetooth-högtalare Aigoss

Ett annat bra alternativ är det proprietära Aigoss-högtalarsystemet. En mycket ekonomisk produkt som döljer mer än tillräckligt med teknik inuti för att njuta av bästa möjliga ljud. Dessutom kommer den förbättrade basen att överraska dig.

Tronsmart T6 Mini

Vi rundar av samlingen av de bästa Bluetooth-högtalarna du kan köpa för att njuta av det bästa ljudet, förutom möjligheten att ansluta extern lagring tack vare USB-porten med denna Tronsmart T6 Mini … En produkt som överraskar med en microSD-kortplats. En riktig affär!

Relaterade artiklar

Back to top button