Bluboo har gjort en annan av sina: här är klonen av iPhone X (väntar på den av Galaxy S9)

Note: We hope you enjoy reading this article: Bluboo har gjort en annan av sina: här är klonen av iPhone X (väntar på den av Galaxy S9)

Att Bluboo är expert på “kloner“Vi upptäcker det verkligen inte i dag, men den nya enheten som är på gång påminner oss än en gång om hur mycket denna konst kan ge goda resultat för dem som vet hur man bemästrar den. Och här är det därför det aldrig tidigare skådade Bluboo Xen fräck kopia av den mest kända iPhone X som fortfarande vet hur man beundras för sina estetiska egenskaper.

Klonen av det kinesiska företaget presenterar faktiskt en design inspirerad av toppen av Apple-sortimentet, men ännu mer balanserad i former och linjer. Från den första framställa tillhandahållen av Bluboo kan vi se hur framsidan är mycket lik den nya iPhone – inklusive den övre skåran – medan vi på baksidan hittar en dubbelkamera placerad i ett centralt läge, med en vertikal urtagning där blixten är placerad i Centrum.

Skärmen AMOLED den ska ha en storlek från 5,99 tum med Full HD+-upplösning, medan den främre kameran på 21 MP ska garantera stöd för “Face ID” för ansiktsigenkänning.

Inuti kroppen, gjord av metall och glas, ska det finnas ett batteri från 5 500 mAhoch detta är den enda indikationen angående den interna hårdvaran.

Kort sagt, denna Bluboo X verkar vara en enhet som kan visa sig vara mer intressant än väntat, även om det fortfarande är en klon. Det kinesiska företaget har ännu inte avslöjat datumet för officiell presentationmen det är troligt att vi snart kommer att se den på marknaden, i väntan på en ännu mer skamlös kollega: den helt nya Bluboo S9klon av Samsungs ännu inte tillkännagivna Galaxy S9!

Relaterade artiklar

Back to top button