Bluboo D1, den första någonsin med Snapdragon 835 (och vi kommer att låtsas tro det)

Note: We hope you enjoy reading this article: Bluboo D1, den första någonsin med Snapdragon 835 (och vi kommer att låtsas tro det)

Tyvärr är ett av sätten som några av de mindre kända kinesiska varumärkena måste göra sig kända skjuta det stort. Den här gången är det Bluboos tur som med ett tillkännagivande lite over the top och med ett “photoshopone“av dålig kvalitet förklarar att de vill vara först med att komma ut på marknaden med en enhet utrustad med SoC Qualcomm Snapdragon 835.

Smarttelefonen i fråga kommer att kallas Bluboo D1 och uppenbarligen arbetar företaget snabbt, åtminstone snabbare än konkurrenterna, för att lansera den på marknaden så snart som möjligt. Utöver den nya Snapdragon octa core-processorn kommer enheten att vara utrustad med dubbel bakre kamera Och främre, kantlös design och högt förhållande mellan yta och bildskärm. Vem som kommer att leva får se, men vi tvivlar allvarligt på att ett kinesiskt företag som Bluboo faktiskt kan vara först ut på marknaden med en sådan processor.

Relaterade artiklar

Back to top button