Blank ‘Apple Pencil 3’ visas i video av ny läckare –

En ny läckare som påstår sig ha information från kinesiska fabriker delade en kort video av en glansig “Apple Pencil 3”.

Läckor kring en ny Apple Pencil har varit sparsamma hittills, men en ny video visar en glansig design med en platt sida för induktiv laddning. Den här läckaren känd som “@ileakeer” på Twitter har inte mycket av en historia eller efterföljare, så det är svårt att avgöra om videon är verklig.

Designen på Apple Pencil som visas i videon stämmer överens med ett foto som delas av en välkänd läckare som heter “Mr. White”. Fotot som delades på Twitter i början av mars hade en Apple-penna som verkade ha en platt sida, tjockare hölje och en glansig vit finish.

Videon i den första tweeten kan vara den äkta varan, bara ett påhitt eller en tredjepartsmodell. upptäckte först tweeten och ansåg att den var en bekräftelse på Mr. Whites tidigare tweet.

Ett annat inlägg på sociala medier, den här gången på den kinesiska sociala mediewebbplatsen Weibo, sa att “Apple Pencil 3” nästan var redo att släppas. Med alla läckor som omger produkten är ett nära förestående tillkännagivande troligt.

Eventet “Spring Loaded” äger rum den 20 april och Apple förväntas släppa flera produkter inklusive en ny Apple Pencil. Nästa iPad Pro kan tillkännages med 5G, USB-4 och en mini LED-skärm. Apple kan också äntligen tillkännage spårningsenheterna “AirTags”.

Relaterade artiklar

Back to top button