Bland de tio bästa mobiltelefonerna på marknaden –

När vi köper en ny mobil enhet tittar vi alltid på var och en av dess egenskaper. Främst för att vi vill att de ska erbjuda oss de bästa funktionerna som batteri, kamera eller skärm. Och även om det alltid finns utmärkta flaggskepp, som vanligtvis är bland de bästa, lyckades OPPO ta sig till topp 10 DxOMark i detta riktmärke som genomfördes på Hitta X3 Pro

Den här högpresterande terminalen har överraskat många genom att vara en av de bästa terminalerna på den nuvarande marknaden, inte bara med sitt fantastiska fotografiska utseende, utan även andra aspekter, såsom en kraftfull processor och andra funktioner. Blir bättre i vissa riktmärken än Apples egen iPhone 12 Pro Max.

OPPO-kamera, dess styrka

I olika tester som genomfördes på denna modell var den där denna modell stack ut mest med sin kamera. I den lyckades han få 131 poäng, vilket placerar honom på sjätte plats i DxOMark. Till och med en förbättring av resultaten från iPhone 12 Pro Max sedan han fick 130 poäng. Den matchar också poängen för den lite mer prisvärda Vivo X50 Pro +.

OPPO Hitta X3 Pro

I väntan på det senaste OPPO-flaggskeppet kan vi hitta flera smartphones som har den bästa slutkvaliteten, som Xiaomi I 11 Ultra med 143 poäng och Huawei Mate 40 Pro + med en poäng på 139.

Detta förtar dock inte det minsta det asiatiska företaget, som det eftersträvar ganska solida resultat när det gäller färgen på den tagna bilden och texturer, samt i autofokus och bokeh-effekt. Det är därför fotografentusiaster kommer att kunna uppnå ljusare, mer tilltalande färger med bra detaljer och mer exakt exponering.

Hitta X3 Pro stor skärm

Nästa avsnitt där denna OPPO-modell stack ut var relaterad till pekplattan, som fick 88 poäng. Tack vare detta resultat gick Oppo Find X3 Pro återigen in i de tio bästa enheterna på den nuvarande smartphonemarknaden. Kan paras ihop med andra modeller som Apples 10 Pro Max eller OnePlus 12 Pro. Det som dessutom överraskade mest under nämnda test var den utmärkta touchen till panelen, samt den goda läsbarheten den erbjuder användaren vid visning av olika innehåll.

Källa> DxOMark

Relaterade artiklar

Back to top button