BlackBerry Motion presterar bra i uthållighetstestet, men nano-diamanter räddar det inte (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry Motion presterar bra i uthållighetstestet, men nano-diamanter räddar det inte (video)

BlackBerry Motion lanserades i smyg i oktober förra året, och det måste erkännas att det inte har haft mycket framträdande plats i den senaste tidens tekniska nyheter. Lyckligtvis för honom tillät detta honom inte att undkomma tortyren av den gode Zack på YouTube-kanalen JerryRigAlltsom utsatte den för den vanliga testrutinen för att utvärdera dess motstånd.

Det kanadensiska företaget har utrustat denna produkt med en ny typ av displayskydd, tillverkad med nano-diamanter, men det är tydligen inte särskilt effektivt. Eller åtminstone inte bättre än andra lösningar som redan setts tidigare år, med tanke på att Motions skärm är repad kl. nivå 6precis som senast sett medelstora eller avancerade enheter.

Resten av kroppen är dock gjord med kvalitetsmaterial, därför är robustheten garanterad. Glaset som täcker framsidan, inklusive kamera och sensorer, och metallramen på sidan gör sitt jobb, men fingeravtrycksläsaren på framsidan har också bra motstånd.

Baksidan och plasten som täcker överkanten är lite ömtåligare, även om det är ganska motståndskraftiga element.

Bara ett citat för böjtest Och bränntest, båda övervinnas utan problem, ytterligare bekräftelse på den goda konstruktionen av denna modell. Så sammantaget kan man säga att Motion presterade riktigt bra i dessa uthållighetstester, och det är verkligen inte givet för BlackBerry-enheter.

Om du vill se med dina egna ögon alla tester som smarttelefonen har utsatts för, hittar du nedan hela videon av JerryRigAllt.

Relaterade artiklar

Back to top button