BlackBerry Motion är (inte) tillgängligt i Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry Motion är (inte) tillgängligt i Italien

BlackBerry Motion finns på företagets officiella europeiska onlinebutik till priset av 469 €. Bland de italienska butikerna har vi för tillfället bara hittat det på Amazon och ePRICE, detta också för att, enligt vad BlackBerry själva berättade, Motion är inte officiellt till försäljning i vårt land.

Observera faktiskt frånvaron av Italien också i landsväljare av sin e-butik, ett tecken på att i en viss mening alla smartphones som säljs online av företaget självt inte är för Italien, även om de skickas dit. Dessa är skillnader som kunden är intresserad av rätt, eftersom det i alla fall är möjligt att köpa smartphonen i vårt land, som vi redan har rapporterat, men det är som om det var importeradärför förväntar vi oss inte bred tillgänglighet på nationella konsumentelektronikkedjor.

Om du därför är intresserad av att köpa BlackBerry Motion, kanske du också är intresserad av att ta en titt på de många tillbehören som finns tillgängliga: fodral, skärmskydd, filmer, flipfodral och andra, med priser mellan 10 och 50 € beroende på fodral .

Relaterade artiklar

Back to top button