BlackBerry Mercury är inte längre ett mysterium: beundra dess fysiska tangentbord (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry Mercury är inte längre ett mysterium: beundra dess fysiska tangentbord (foton och videor)

TCL Communication tillkännager den nya BlackBerry-smarttelefonen med integrerat tangentbord på CES 2017

Säkerhet, produktivitet och tillförlitlighet är egenskaperna hos nya BlackBerry

TCL Communication presenterar den nya toppmoderna BlackBerry-smarttelefonen med integrerat tangentbord på CES 2017. Detta är den första produkten som släpps under det långsiktiga licensavtalet som beviljats ​​TCL av BlackBerry, som kommer att fortsätta att erbjuda applikationer och tjänster, inklusive företagssäkerhetssviter.

Den nya BlackBerry-smarttelefonen har tre viktiga funktioner: säkerhet, produktivitet och tillförlitlighet, resultatet av dess långa erfarenhet av mobil- och mjukvarusäkerhet. Smarttelefonen sticker ut för sitt tangentbord, såväl som för de många applikationerna, inklusive Hub +, som gör nya BlackBerry till den idealiska produkten för företag och företagsanvändare.

“TCL Communications åtagande är att producera de bästa BlackBerry-produkterna för både användare och företag”, kommenterade Nicolas Zibell, TCL Communications verkställande direktör.

Även om namnet och de sista detaljerna för den nya BlackBerry-smarttelefonen kommer att avslöjas officiellt vid Mobile World Congress 2017 i Barcelona, ​​uttryckte Nicolas Zibell sin vision om långsiktiga investeringar i BlackBerry-märkta produktportföljen vid CES. “Tack vare BlackBerrys mjukvaruplattform för smartphones kommer detta partnerskap att göra det möjligt för oss att bygga de säkraste Android-produkterna på marknaden.”

Den nya BlackBerry, tillgänglig i början av 2017, erbjuder exceptionella premiumfunktioner, inklusive:

Tangentbord: Det mest avancerade smarta tangentbordet i världen hittills. Beröringskänslig med prediktiv skrivfunktion som kan anpassas baserat på den skrivstil och det valda språket;

Design: tangenternas glans återspeglar finishen på glasskärmen och ger enheten ett lysande utseende;

Säkerhet: enhetssäkerhet är integrerad från första användningen, tack vare BlackBerry-programvaran som uppdateras i realtid för att säkerställa bästa skydd för företags- och personliga data;

Android: 100 % Android för att komma åt alla applikationer, data, hela Android-ekosystemet och alla OS-uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button