BlackBerry Luna skulle vara en “KEY2 Lite”: det är så det görs enligt evleaks

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry Luna skulle vara en “KEY2 Lite”: det är så det görs enligt evleaks

Den nya bild postat på Twitter av Evan Blasskänd läckare mer känd som evleaksleder oss till upptäckten av vad som borde vara det opublicerade BlackBerry Luna. Detta namn, som redan dök upp i vissa rykten i februari förra året, skulle indikera en enhet som liknar den nya KEY2 som är synlig i bilden ovan, men av något lägre band.

Läckaren själv definierar det som en “KEY2 Lite“och säger att den här modellen kommer att ha det samma formfaktor. Därför måste vi förvänta oss en smartphone med fysiskt tangentbord på framsidan, bakåt in plast Och dubbelkamera baksidan, och bilden i galleriet visar dessa senare element.

Enligt den information som rapporterats bör färgerna på denna modell vara röd, blå Och kopparmed accenter av olika färger på sidorna.

Presentationen av BlackBerry Luna väntas mellan augusti och septembermen rätt plats för annonsen kan vara IFA 2018. För mer information om hårdvara, funktioner och priser får vi vänta de närmaste veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button