BlackBerry KEY2: Zacks tortyr kittlar honom inte ens (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry KEY2: Zacks tortyr kittlar honom inte ens (video)

BlackBerry KEY2 är äntligen redo att landa på marknaden, inklusive Italien, och drar till sig uppmärksamhet från allmänheten och proffs, vilket varje ättling till det historiska kanadensiska varumärket förtjänar. Bland dessa kunde inte missa Zackpå YouTube-kanalen JerryRigAlltivriga att sätta den KEYones efterträdare på prov regelbrott dess uthållighetstest, bara för att utsättas för en avgörande hårdvarugranskning av BlackBerry själv.

Testuppställningen är nu välkänd: vi börjar med motståndstestet till repor av displayen, klarade med glans även om BlackBerry har valt ett glas Gorilla Glass 3. Zack granskar sedan, med det vassa bladet på sin kniv, alla komponenter i enheten, med början från det speciella fysiska tangentbordet, vars nycklar är inbyggda plastdärför föremål för repor, men fast förankrat till kroppen. Beröm till fingeravtrycksläsaresom inte blir lätt repad och fortsätter att fungera trots påfrestningarna.

Sidoramen och nycklarna är byggda med en robust metallmedan bakstycket den är av behaglig plast gummerad, som skrapas med hjälp av kniven, men är immun mot de vanligaste nycklarna. där brandtest visar det vanliga motståndet hos IPS-paneler, som stänger av pixlarna när de utsätts för en stark värmekälla, bara för att återhämta sig direkt efteråt. Slutligen, den böjtest: där KEYone hade misslyckats, på grund av bristen på lim som inte kunde hålla skärmen förankrad när den utsattes för starkt tryck, bevisar KEY2 istället mer än solid, bland de bästa smartphones på marknaden. A skuggfri marknadsföring för Blackberrys nya smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button