BlackBerry KEY2 i Italien från 30 juli men redan i förbeställning på Amazon Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry KEY2 i Italien från 30 juli men redan i förbeställning på Amazon Italien

BLACKBERRY KEY2 TILLGÄNGLIG I ITALIEN FRÅN 30 JULI: FÖRBEHANDLING FRÅN IDAG

BlackBerry KEY2 kombinerar alla BlackBerry-detaljer med nya funktioner, inklusive en dubbel bakre kamera, ett ännu smartare tangentbord och förbättrad integritetskontroll.

MILAN – 20 JULI 2018 – Den mest avancerade BlackBerry®-smarttelefonen som tillverkats hittills anländer till Italien och kommer att finnas tillgänglig från och med den 30 juli. BlackBerry® KEY2 kommer att vara tillgänglig för förbeställning på Amazon.it från och med idag fredag ​​20 juli. Utrustad med det ikoniska fysiska tangentbordet och utrustad med de viktigaste integritets- och säkerhetsfunktionerna utvecklade av BlackBerry Limited, har denna smartphone funktioner som aldrig tidigare setts på en BlackBerry-enhet. Med operativsystemet Android ™ 8.1 Oreo är BlackBerry KEY2 den första telefonen av märket som har en dubbel bakkamera, medan Speed ​​​​Key, snabbtangenten, låter dig omedelbart komma åt och med en enkel gest, applikationer, kontakter och de mest använda funktionerna.

BlackBerry KEY2 i Silver-versionen finns tillgänglig för förbeställning på Amazon.it, till ett pris av 649,90 €.

BlackBerry KEY2 i Black-versionen kommer att vara tillgänglig via TIM från och med denna månad, både i konsumentprislistan och i företagsprislistan.

“Även om idag, för konsumenten, valet när det gäller smartphones är mycket brett, tenderar de flesta av de föreslagna lösningarna att erbjuda mycket liknande användarupplevelser, utan någon större differentiering”, säger Alain Lejeune, Senior Vice President för TCL Communication och President för BlackBerry Mobile. “Med BlackBerry KEY2 har vi utvecklat en smartphone som sticker ut, som sammanför alla de särdrag som har gjort BlackBerry till ett ikoniskt varumärke och introducerar en rad innovationer som gör den till en av de bästa enheterna när det gäller integritet och säkerhet, samt den mest avancerade som någonsin har producerats”.

“BlackBerry utvecklar de säkraste Android-smarttelefonerna i världen. Vi designar dem för att säkerställa säkerhet på alla nivåer och vi är glada över att samarbeta med TCL Communication vid lanseringen av deras nya BlackBerry KEY2”, säger Alex Thurber, Senior Vice President och General Manager av BlackBerrys mobilitetslösningar. “BlackBerry har fortsatt att förfina sitt förhållningssätt till mobil säkerhet i decennier och vi är stolta över att kunna göra tillgänglig för våra fans, var som helst i världen, en ny BlackBerry-smarttelefon som är modern och originell.”

För mer information om nya BlackBerry KEY2 och förbeställningar, besök www.BlackBerryMobile.com.

Relaterade artiklar

Back to top button