BlackBerry KEY2: förbeställningar öppnar i den europeiska butiken, det börjar från 649 €

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry KEY2: förbeställningar öppnar i den europeiska butiken, det börjar från 649 €

Den nya BlackBerry KEY2, som presenterades officiellt den 7 juni, är äntligen redo att hoppa in i marknaden. Det senaste inom BlackBerry-teknik är nu tillgängligt i förbokaeuropeisk officiell butik av det kanadensiska företaget och kan beställas i olika färger och utgåvor.

För att vara exakt så finns nya BlackBerry i svart eller silver och i varianter från 64 GB minne, medan den endast kan beställas i svart för versionen från 128 GB internminne med media Dual sim. Priserna varierar från 649 € för 64GB KEY2 ai 699 € för versionen med mer minne.

Dessutom kan du välja konfigurationen av det fysiska tangentbordet integrerat på framsidan av smartphonen, vilket kan variera mellan QWERTY, QWERTZ Och AZERTY.

Leveranser av nya BlackBerry KEY2 kommer att starta från kl 16 juli och av första 300 köpare som förbeställer enheten kan få gratis fraktkostnader. Så om du gillar den här produkten kan du fortsätta med beställningen genom att gå till den officiella sidan för den europeiska butiken som du hittar på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button