BlackBerry KEY² visas i en serie detaljerade renderingar några dagar efter presentationen

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry KEY² visas i en serie detaljerade renderingar några dagar efter presentationen

BlackBerry KEY² är den nya smartphone utrustad med fysiskt tangentbord QWERTY av märket björnbär, på startrampen med tanke på den officiella presentationen planerad till den 7 juni. För några dagar sedan, a videoteaser vi hade förutsett de estetiska linjerna hos efterträdaren till KEYone, men nu är det den vanliga turen @evleaks ta bort från fantasin.

Som ni ser kom igen framställa finns i vårt galleri, KEY² är skyldig sin föregångare mycket när det gäller övergripande design, men skillnader och nyheter saknas absolut inte. Framsidan tappar till exempel den övre metalliska finishen och gallret för öronkapseln, ersatt av mycket design mer traditionella. På baksidan är bakstycket ett variation av stilen som redan antagits för KEYone, men den dubbel kamerainförd i mer kontinuerliga och rena linjer.

Lyckligtvis ljuduttag den fortsätter att hitta sin plats i den övre delen av enheten, medan öppningarna för mikrofonen och högtalaren har gjorts om i den nedre, och återigen väljer en mer traditionell smak.

Å andra sidan är strömknappen påtaglig räffladeplacerad ovanför programmerbar nyckel, redan sett på KEYone. Därför en design som inte förvränger smaken av serien, medan vi för de interna komponenterna förväntar oss en förändring av takten, med det ryktade antagandet av SoC Snapdragon 660. Den 7 juni får vi veta mer.

Relaterade artiklar

Back to top button