BlackBerry KEY²-teasertrailer bekräftar dubbelkamera och visar mystisk ny knapp (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry KEY²-teasertrailer bekräftar dubbelkamera och visar mystisk ny knapp (video)

För 4 veckor sedan upptäckte vi dess existens, för 2 veckor sedan fick vi bekräftelse på namnet, idag upptäcker vi några funktioner och om 2 veckor kommer vi att veta allt under den officiella presentationen. Siffran 2 återkommer och spårar inflygningsvägen med ett ovanligt regelbundet steg andra serien av BlackBerry KEYvarav bolaget idag har publicerat en Smygtitt.

Videon – ganska kort för att säga sanningen – fokuserar på dubbel bakre kamera, en tidigare oöverträffad lösning på en BlackBerry. En nyhet som borde medföra, åtminstone enligt den välkände lekaer Evan Blass, lo optisk zoom och möjligheten till ta bilder även i svagt ljus.

Videon fokuserar särskilt på en mystisk fysisk tangentbordsknappkännetecknad av 9 punkter arrangerade i grupper om 3 på 3 rader för att bilda ett slags kvadratiskt rutnät. Det finns inga detaljer om hur det kommer att fungera, men betoningen som den visas med tyder på att det kommer att vara något viktigt..

Kan det vara en ny anpassningsbar genväg? Eller snabb tillgång till multitasking-funktioner? För att få reda på det får vi förmodligen vänta ytterligare 2 veckor…

Relaterade artiklar

Back to top button