BlackBerry BBC100-1 är smarttelefonen född från de nya avtalen som vi inte kommer att se i Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry BBC100-1 är smarttelefonen född från de nya avtalen som vi inte kommer att se i Italien

Nyheten om försäljningen av varumärket Björnbär till TCL det var inte förvånande, men samtidigt är det inte ett nöje att se hur ett av de mest prestigefyllda företagen i det mobila landskapet har hamnat. Idag har koden för en ny smartphone dykt upp på nätet, BBC100-1som kan vara en av de smartphones som kommer att produceras och säljas under villkoren i de nya handelsavtalen.

Smarttelefonkoden dök upp på det indonesiska tillsynsorganets webbplats POSTEL: Indonesien är en av marknaderna utanför avtalet med TCL, eftersom rättigheterna till varumärket har överförts till andra företag; det är därför högst troligt att det är en exklusiv smartphone för den marknaden, men tillverkaren är inte känd i nuläget.

Mjukvaruaspekten är också oklar: om för TCL-smarttelefoner detta kommer att tas om hand direkt av BlackBerry, är det inte säkert att samma sak kommer att göras för marknaderna i tillväxtländerna.

DE grundläggande tjänster som erbjuds av björnbärsföretaget bör dock inkluderas.

Relaterade artiklar

Back to top button