BlackBerry arbetar på en smartphone med fysisk QWERTY och Snapdragon 660: kommer det att bli efterföljaren till KEYone? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry arbetar på en smartphone med fysisk QWERTY och Snapdragon 660: kommer det att bli efterföljaren till KEYone? (Foto)

Efter avledning som representeras av Motion, arbetar BlackBerry redan igen på en smartphone som kännetecknas av egenskapen där det kanadensiska varumärket alltid har varit en mästare: fysiskt tangentbord. Eller det är åtminstone vad som framgår av en profil användaragent finns på webbplatsen för TCLdet kinesiska företaget som förvaltar det historiska björnbärsmärket.

Genom att skanna detta dokument är det tydligt att den behandlade modellen kan hänföras till BlackBerry: omnämnandet av QWERTY tangentbord och kodnamnet BBF100-1 lämna några reservationer om det. Men tvivel kvarstår om serien som den framtida nya enheten kan tillhöra.

Serienumren för de två senaste BlackBerry-smarttelefonerna var BBB100-1 Och BBD100-1respektive för KEYone Och Rörelse. Det kan därför vara en toppmodellen av KEYonesom den skulle dela skärmen med i upplösning 1 620 × 1 080 pixlarmen som skulle säkerställa högre prestanda, tack vare Snapdragon 660. Eller en riktig sådan efterträdarekommer under de närmaste månaderna.

Samtidigt har TCL tog bort dokumentet från dess webbplats och på nätet har inga andra detaljer hittats på denna svårfångade nya smartphone med ett fysiskt BlackBerry-tangentbord. De närmaste veckorna kommer att avslöja om det bara var en tidig blixt i pannan, eller om några nyheter är verkligen över oss.

Relaterade artiklar

Back to top button