BlackBerry är på väg att lansera sin senaste “riktiga” smartphone med ett fysiskt tangentbord

Note: We hope you enjoy reading this article: BlackBerry är på väg att lansera sin senaste “riktiga” smartphone med ett fysiskt tangentbord

Överraskningarna i smarttelefonernas värld tar aldrig slut, men dagens är ganska sensationell. För lite mer än en månad sedan, Björnbär han hade tyvärr meddelat att han inte längre skulle tillverka enheter själv, och hade till och med sålt licensen för sitt fysiska QWERTY-tangentbord till andra tillverkare. Till och med de vildaste fans av kli hade lagt sina själar i fred, medvetna om att de inte längre kunde se en BlackBerry-terminal på höjden av sin fantastiska historia.

Tja, det verkar som att det fortfarande finns ett sista hopp. Under en intervju med Bloomberg TVVD för BlackBerry John Chen uppgav att a ny smartphone tillverkad av hans företagoch kommer också att ha en fysiskt tangentbord!

Detta kommer förmodligen att varasenaste enheten faktiskt tillverkad av BlackBerry, och inte bara bytt namn till de senaste DTEK50 och DTEK60. Även om vi tänker efter kan vi inte säga sista ordet ännu.

Uppenbarligen har varken Chen eller BlackBerry själva släppt några detaljer om den nya smarttelefonen, så vi vet inga teknisk funktion eller utgångsstorm.

Vi hoppas starkt att den mystiska nya enheten med fysiskt tangentbord kan plocka upparv BlackBerry Priv, en välgjord enhet men straffad med ett pris som kanske är för högt. Vi får se vad som kommer ut under de kommande veckorna, men under tiden, fortsätt följa oss för att inte missa de nya nyheterna och de hetaste ryktena.

Relaterade artiklar

Back to top button