Black Shark, Xiaomis framtida spelsmartphone, vill bita på marknaden: vilka siffror på AnTuTu!

Note: We hope you enjoy reading this article: Black Shark, Xiaomis framtida spelsmartphone, vill bita på marknaden: vilka siffror på AnTuTu!

De första ryktena hade bara cirkulerat för en vecka sedan och nu, tack vare AnTuTuvi har också de första konkreta spåren: Svart haj finns och kommer att ståta med en mer än avundsvärd hårdvaruutrustning.

Vi pratar om vad första smartphone sedan dess spelande av Xiaomi, som för tillfället skulle kunna lansera ett helt nytt varumärke, just Black Shark. Att döma av de specifikationer som presenterats av riktmärkeBlack Shark kommer att kunna ge en hård tid inte bara för den nuvarande Razer Phone, utan också till dess eventuella efterträdare.

Faktum är att vi pratar om SoC i toppen av kategorin, Qualcomm Snapdragon 845, assisterad av väl 8 GB RAM, 32 GB internminne (osannolikt att det är en definitiv kvantitet) och en visning i relation 18:9 full HD + (1 080 x 2 160 pixlar). Poängen som erhållits på AnTuTu bådar också mycket bra, med 270 680. Det kommer även finnas Android Oreo redan vid utgången.

Naturligtvis skulle dessa första specifikationer – även om de är utmärkta – inte vara tillräckliga i sig för att motivera destinationen spelande av enheten.

Det kommer nog behövas några pärla som kan förvåna hardcore gamer mer krävande, lite som 120 Hz display från uppdatera avbetalningar av Razer Phone. Men vi är övertygade om att Xiaomi kan avslöja det ess i hålet tids nog.

Relaterade artiklar

Back to top button