Black Shark visar sig själv igen: dubbel kamera och ett väldigt konstigt skal (eller en gamepad?) (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Black Shark visar sig själv igen: dubbel kamera och ett väldigt konstigt skal (eller en gamepad?) (Foto)

Nyheter relaterade till Svart hajframtidens smartphone från spelande som bör presenteras av ett företag kopplat till Xiaomi, börjar bli tjockare med det påstådda lanseringsdatumet som är satt till den 13 april. Idag ger vi dig enbild läckt på nätet där Black Shark visar sig baktill.

Bilden, som du kan se i Gallerilämnar lite att observera från nästa gaming smartphone: vi kan se Dubbel bakre kamera, blixt LEDegenskapen logotyp som vi redan har sett i andra tidigare bilder och en konstig locket upptill.

Det kan vara gamepad associerad med smartphonen som vi redan har förutsett, så mycket att den verkar vara vikt i det vänstra hörnet för att gynna ergonomi för tummen. Om vi ​​ville hitta en poäng i allmänning med den senaste teaserbilden som släpptes på nätet, kan vi säga att detta är hypotetisk gamepad verkar vara av en material liknande den för fäktarhjälmen som sågs i föregående teaser.

Detta, naturligtvis, Inte är den enda hypotesen: det kan vara en prototyp eller ett lock provisorisk att inte avslöja enhetens design.

Vi upprepar att detta är nyheter från kanaler inofficielldärför uppmanar vi dig att ta vederbörlig hänsyn varningar. Vi kommer tillbaka för att uppdatera dig så snart vi har nya detaljer om historien som väntar på att officiellt upptäcka Black Shark.

Relaterade artiklar

Back to top button