Black Shark i den internationella versionen landar exklusivt på GearBest, med en välkomstgåva

Note: We hope you enjoy reading this article: Black Shark i den internationella versionen landar exklusivt på GearBest, med en välkomstgåva

Svart haj – den första Xiaomi-finansierade spelsmarttelefonen – är äntligen tillgänglig i internationell version, eller med flerspråkig programvara, redo att användas även på våra breddgrader. Att sälja det exklusivt är GearBestdär det redan finns att köpa i de två medföljande minnessnitten, med ett mycket välkomnande hyllning ingår.

Vi hänvisar till fysisk kontrollenhet av Black Shark, ett tillbehör som inte ingår i enhetens utrustning och därför helst ska köpas separat. Inte för köparna av den internationella versionen, men som kommer att få den gratis i fraktpaketet tillsammans med smartphonen.

Vi pratade om minnesnedskärningar: versionen från 6/64 GB erbjuds till utgångspriset av 432,50 €medan det från 8/128 GB det kostar 493,05 €båda med förväntad leverans mellan 7 och 11 augusti 2018. Resten av hårdvaran förändras däremot inte och är på absolut nivå: display från 5,99 “full HD + på 18:9, Snapdragon 845dubbla kameror från 20 + 12 megapixlar och batteri från 4 000 mAh. Mjukvaran ligger nära den vanliga (ingen MIUI därför), med optimeringar designade ad hoc för spelupplevelsen, baserat på Android 8.1 Oreo.

Nedan hittar du köplänkarna.

Relaterade artiklar

Back to top button