Black Shark har en ny teaserposter, men glömmer Xiaomi

Note: We hope you enjoy reading this article: Black Shark har en ny teaserposter, men glömmer Xiaomi

Svart haj det skulle vara det nya varumärket skapat av Xiaomi för sin första riktiga spelsmartphone, som vi redan har pratat om de senaste veckorna. De senaste timmarna har det också dykt upp en ny teaser affisch som ger en del bekräftelser på hårdvaran, men noteras framför allt för en märklig frånvaro.

Den mest effektiva – och mest uppenbara – bekräftelsen gäller kärnan i hårdvaran, den SoCsom kommer att märkas Qualcomm. Få tvivel om den specifika modellen som används för den här enheten: en spelsmartphone värd namnet kan bara montera en Snapdragon 845, toppklass för den mobila världen.

Affischen saknas dock hänvisning till Xiaomi. Det finns inga tecken som kan spåras tillbaka till det kinesiska företaget, ett tecken på att varumärket Black Shark förmodligen kommer att behållas separat från resten av smartphoneutbudet, lite som vad som händer i Huawei och Honor-rapporten.

För närvarande är det dock bara första hypoteser, så de är alla information att ta med varning.

Den nya Black Shark-smarttelefonen bör komma ut på marknaden om nästa månaderoch först då kommer vi verkligen att kunna förverkliga dess potential och hur den kommer att placeras i – eller utanför – Xiaomi-världen.

Relaterade artiklar

Back to top button