Black Shark är mindre aggressiv än väntat: den nya teaserbilden avslöjar mjuka linjer

Note: We hope you enjoy reading this article: Black Shark är mindre aggressiv än väntat: den nya teaserbilden avslöjar mjuka linjer

Den nya Svart haj den kommer att presenteras officiellt exakt om en vecka, närmare bestämt den 13 april, men de senaste dagarna har det verkligen inte saknats rykten om det. Den sista i serien är den som rör en ny teaser bildsom verkar visa enhetens profil i all sin rundhet.

Som du kan se i galleriet i slutet av artikeln presenterar spelsmarttelefonen från företaget kopplat till Xiaomi mycket jämna linjer och rundade, helt annorlunda än de aggressiva som dök upp i renderingarna för några dagar sedan. De meddelande skrivet på kinesiska på den centrala delen låter som “studenter är konkurrenskraftiga“, en användbar fras för att förstå enhetens själ.

Den som porträtteras i teasern borde vara baksidan av Black Shark. På höger sida kan du känna närvaron av en fysisk nyckel räfflade – kanske en OnePlus-stil Alert Slider? – och hur hålet ser ut mikrofonmedan en liten plastlinje visas på den övre kanten, förmodligen tillägnad antennen, ett tecken på att kroppen kan vara gjord av metall.

Ingen annan information om hårdvara eller programvara, men förväntningarna på dessa komponenter är riktigt höga. Allt kommer att avslöjas om en vecka, även om vi är nyfikna nog att de närmaste dagarna fortfarande kommer att vara fulla av rykte och ledtrådar på denna nya spelmodell.

Relaterade artiklar

Back to top button