Black Shark 4: spel förstärks med nya tillbehör

black shark 4 tillbehör fläkt hörlurar power bank pris 3

Vi kommer närmare och närmare ankomsten av den nya spelsmartphonen från Xiaomis partner, Black Shark. I själva verket i nästa timmar det nya kommer fram bland oss Black Shark 4, varav varumärket dock har förväntat sig att de nya skulle släppas Tillbehör, inklusive en kylfläkt, trådbundna hörlurar, omslagen och a kraftbank från 20 000 mAh.

Black Shark 4: här presenteras alla tillbehör

black shark 4 tillbehör fläkt hörlurar power bank pris

Det första tillbehöret vi pratar om för det nya Svart haj är definitivt kylfläkten, den Cooling Back Clip 2 Pro, mer kompakt i design än tidigare modeller, men det blir RGB-LED inuti och framför allt a liten skärm vilket anger den temperatur som uppnåtts under processen försvinnande. Temperatur men även laddning, vilket för den nya modellen som har ett stöd a 120W, med det nya kraftbank från 20 000 mAh, med 3 dörrar, 2 dörrar USB-A och en USB Type-C, vilket förbättrar designen av den från 10.000 mAh släpptes för två år sedan.

Fortsätter, Black Shark 4 använder också trådbundna hörlurar, vilket gör att du kan få mycket fyllig bas och utmärkt isolering under spelsessioner, som använder en design med geometriska strukturer, aluminiummaterial, ramar med märkets ikoniska gröna men också en kabelförstärkt silikon plattan, som finns i två versioner, både standard och specialversion med kabel i grönt och Hi-Fi ljudcertifiering. Slutligen introducera omslag båda förstärkta med dedikerad fläktfäste för termisk hantering och de fluo som ger en “” mer touch till helheten.

Priset av Tillbehör från Black Shark 4 Och 4 Pro det är, precis som smartphones som de är dedikerade till, faktiskt väldigt bekvämt, från fläkten till priset av 26 € (199 yuan), medan kraftbanken kostar runt 21 € (159 yuan). För trådbundna hörlurar kostar vi runt 19 € (149 yuan) för de vanliga och 32 € (249 yuan) för dem i en specialversion. Stänger priset på omslagen, vilket är ungefär 10 € (79 yuan) för de förstärkta och enda 5 € (39 yuan) för lysrör.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button