Bitcomet: Kraftfull Torrent-fildelningsklient –

Och man måste komma ihåg att det numera är ett av de mest utbredda systemen när det kommer till utbyte av alla typer av filer mellan användare. Detta är vad som har använts i många år runt om i världen och har använts av de populära P2P nätverk som de flesta av er förmodligen kommer att vara mer än bekanta med. För de som inte känner till dem, låt oss säga att för tillfället är de vanligaste de som specifikt använder det populära Filmer protokoll. Detta är det vanligaste och mest utbredda alternativet idag och används av de flesta mjukvaruklienter.

Av denna anledning, i samma rader, kommer vi att ta en titt på en av de mest populära klienterna baserad på samma protokoll runt om i världen. I synnerhet talar vi om BitComet , en av de mest populära kunderna under många år. Naturligtvis, när vi pratar om termer som Bittorrent eller P2P-nätverk, associerar många av oss användningen av dessa fildelningssystem med piratkopiering. Det är sant att det finns ett stort antal användare som använder detta protokoll för att utbyta säkert innehåll mellan dem via P2P. Men detta är inte deras enda funktion, eftersom de används i många andra miljöer.

Vad BitComet erbjuder oss efter installation på en PC

Till exempel är detta fallet som oroar oss just nu med BitComet, ett kraftfullt utbytesprogram. flöde filer. Vid det här laget kommer vi att berätta att infrastrukturer inte ska förväxlas med den specifika programvaran eller arbetsprotokollen som vi använder. Medan BitComet, liksom resten av klienterna, är helt lagligt, är vissa användningar inte lika lagliga, utan det beror på användarna själva. I grund och botten bör du veta att dessa P2P-nätverk används av många för att utbyta personliga information mellan flera personer.

Tja, för att få igång den här programvaran gör vi det som vilket annat program som helst. Självklart måste vi vara vaksamma i processen som sådan, för om vi inte är försiktiga kommer programmet även att installera Avast. antivirus , det som kanske inte intresserar oss alltför mycket.

Naturligtvis, efter att vi har installerat det på datorn, finner vi att användargränssnittet är väldigt likt det som erbjuds av resten av torrentklienterna. Således hittar vi ett intuitivt användargränssnitt som ger allt vi behöver för att kontrollera upp- och nedladdningarna av filerna vi kommenterar. Men hur kunde det vara annorlunda, han i sin tur presenterar oss för en rad integrerade Funktioner med vilken du kan optimera och anpassa dess arbete.

Första stegen med Bitcomet

För att ge oss en uppfattning om användarvänligheten som presenteras av dessa speciella applikationer, är detta vad vi ser när vi börjar använda klienten. Så för att börja ladda ner en av dessa torrent filer , dra bara filen som sådan till programmets centralpanel. Detta är vad vi kan göra direkt från Windows Explorer, till exempel. Från och med nu kommer nedladdningen att starta automatiskt.

På vänster sida av programmets huvudgränssnitt hittar vi en serie avsnitt som hjälper oss att bättre hantera nedladdningar. På så sätt kan vi direkt se de redan avslutade torrents, de vi delar, de som pågår, eller direkt tillgång till vissa torrentsajter. Å andra sidan, längst ner hittar vi information om själva filen i flera Flikar … Vi ser till exempel en statistiksektion där vi hittar mycket användbar data om nedladdningen vi har valt.

Vi kommer också att berätta att det är väldigt enkelt att interagera med var och en av dessa filer som laddas upp till BitComet. Vi behöver bara högerklicka på den för att komma åt programmet Innehållsmeny

Därifrån har vi möjlighet att komma åt ett antal parametrar relaterade till den nedladdningsbara filen och därmed kunna manipulera den. Därför kommer vi till exempel härifrån att ha möjlighet att pausa nedladdningen, ändra dess namn, öppna målmappen där den kommer att sparas, ta bort den eller visa den egenskaper på skärmen.

Hur man ställer in och optimerar BitComet

Som du kan föreställa dig är driften av detta program mycket enkel. Faktum är att de som aldrig har behandlat den här typen av ansökningar på ladda ner torrent utan registrering kan användas utan problem. Samtidigt, trots sin enkelhet, finns det andra användare som vill ha mer kontroll över sina nedladdningar, vilket BitComet också är redo för. Och faktum är att programmet tillhandahåller ett antal konfigurerbara parametrar som ger oss mer kontroll över dessa processer.

Att säga att BitComet a priori är ett program som inte kräver ytterligare konfiguration för att fungera, vilket kommer att uppskattas av mindre erfarna. Men samtidigt vill många gå ännu längre och anpassa sina drift … Tja, för det vi kommenterar kan vi komma åt menyalternativen, vilket vi kan göra från menyn Verktyg / Alternativ.

Här hittar vi serien kategorier , var och en med sina egna motsvarande parametrar. Med deras hjälp kan vi styra BitComet-operationen in i minsta detalj.

Ladda ner BitComet gratis

Som vi nämnde tidigare är detta en torrentklient som också är helt gratis. Det är därför du personligen kan testa alla fördelar som det ger oss, utan att behöva spendera enda euro. För att göra detta, ladda bara ner programmet som sådant från dess officiella webbplats.

Alternativ till BitComet

Utorrent

Här hittar vi ett av de mest kända erbjudandena i branschen under många år. uTorrent är ett flitigt använt program inom dessa områden och används av miljontals användare runt om i världen för att ladda ner torrents. Det är en kraftfull klient som hjälper oss att både ladda upp och ladda ner filer av denna typ och med vad det kan göras från denna länk.

qBittorrent

Och på tal om kända program i denna sektor, vi kan också prova qBittorrent. Här hittar vi ett mycket lätt program av denna typ som också implementerar sin egen torrent. Sök motor. Samtidigt, som vanligtvis är fallet med den här typen av applikationer, innehåller den ett stort antal anpassningsbara funktioner. För att testa allt kan vi göra det från den här länken.

Relaterade artiklar

Back to top button