Bis of Nexus: här är renderingarna av hur Huawei Nexus 6 kan vara (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Bis of Nexus: här är renderingarna av hur Huawei Nexus 6 kan vara (foton och videor)

Efter renderingarna av LG Nexus 5 (2015)uSwitch ger oss nya, denna gång Huawei Nexus 6 (2015)som skulle visa en design som liknar den för “lillebror”, med samma plats som fingeravtrycksläsare.

De gör, tillhandahållna till uSwitch från OnLeaksär baserade på diagrammen som skickats till tillverkarna av tillbehör (särskilt fodral) för att inte hitta marknaden obevakad med tanke på lanseringen av smarttelefonen, och kan därför vara mer exakt när det gäller att representera baksidan än framsidan, även här kännetecknas av en dubbel högtalare. Renderingarna har en fingeravtrycksläsare på baksidan, på samma sätt som LG Nexus 5 (2015)och visa en skärm från 5,7″, vars storlek dock kan genomgå förändringar innan releasen, eftersom modellerna testade av Huawei skulle vara två: en med en 5,7″ skärm och en med en 5,5″ skärm.

LÄS ÄVEN: De första funktionerna i Huawei Nexus gör att du vill köpa den direkt

De storlek bör vara cirka 78,3 x 159,4 mm, med en tjocklek på 6,6 mm, vilket skulle nå 8,5 mm på toppen av enheten, på grund av utsprånget den innehåller backkamera Och LED-blixt med dubbla toner. Porten på enhetens undersida skulle föreslå en kontakt USB typ-Csamma sett på LG Nexus 5 (2015). De husmed tanke på prejudikat av Huaweikan vara med metallmed vita plastinsatser.

Både Nexus bör se ljuset mellan oktober och november, samtidigt som den offentliga lanseringen av Android M. Följer, en video- hur det kunde vara Huawei Nexus 6 (2015)och ett galleri med i framställa publiceras på nätet.

Relaterade artiklar

Back to top button