Binance Crypto WODL svar (22 augusti)

Vi är här idag för att visa dig Binance Crypto WODL-svar (22 augusti). Genom att hitta rätt kryptovalutafras i Binance-nyheter kan du tjäna belöningar från en pool på 100 000 BUSD.

För att hedra Binances femårsjubileum har Binance News tillkännagett Crypto WODL, ett ordgissningsspel fokuserat på kryptovalutor och blockkedjeteknik.

Temat för veckans WODL var NFT. För att kvalificera dig för BUSD-belöningar måste du ge minst 5 korrekta svar i Binance kryptovaluta ordspel under evenemangsperioden.

Binance Crypto WODL svar (22 augusti)

Du kan spela WODL-spelet upp till två gånger om dagen. För att öka dina chanser att vinna bör du dela dagens mest lästa nyheter på sociala medier. För att delningen ska anses lyckad måste länken klickas.

Fem vinster ger användarna en del av $10 000 BUSD som belöning! Omgång 6 startade den 22 augusti 2022 och kommer att avslutas klockan 02:59 den 29 augusti 2022.

Binance crypto WODL svar (22 augusti)

Binance Crypto WODL ordlista med 3 bokstäver

Binance Crypto WODL ordlista med 4 bokstäver

Binance Crypto WODL ordlista med 5 bokstäver

OWNERFLOORRALLYCHARTINDEX

6 bokstäver Binance Crypto WODL ordlista

LÖS IN BILJET I FLÖDESVOLYM BOTTEN

Binance crypto WODL svarar: 7 bokstavsord

SKAPARAUKTIONMYSTERYROYALTYINFLÖDEKONOMI

8 bokstäver Binance Crypto WODL ordlista

FUNGIBLE POSITION ÖVERFÖRINGSPROTOKOLLTRAKT

Binance Crypto WODL svar (22 augusti)

Vad är Binance Crypto WODL?

Krypto WODLär ett minispel där deltagarna gissar de mystiska orden för att lära sig de senaste rörelserna på marknaden samtidigt som de samlar kryptobelöningar. Du kan gå med i Crypto WODL-spelet varje vecka för att tjäna speciella belöningar. Veckans WODL heter Crypto Trading 101. Användare som slutför WODL med minst fem korrekta svar kommer att tilldelas en lika stor insats på $10 000 i BUSD-tokenkuponger. För att kvalificera dig för en lika stor andel av $10 000 i BUSD-tokenkuponger måste du ge totalt fem rätta svar under aktivitetsperioden.

Hur tjänar man $BUSD från Binance crypto WODL-spel?

Om du inte har ett konto ännu, först Binance konto Efter att ha loggat in på ditt Binance-konto måste du slutföra din KYC-verifiering. Öppna Binance-appen och klicka på knappen “mer”. För att spela spelet, scrolla ner och klicka på “WODL”. För att fortsätta spela spelet måste du använda rätt kryptovaluta och blockchain Hitta det relaterade ordet Högst två WODL-spel kan spelas varje dag. Ett nytt WODL-spel släpps var 14:e timme. För att få en andra möjlighet måste du dela de aktuella Binance-nyheterna på sociala medier. Först när någon klickar på länken du delade kommer du att vara berättigad att spela det ytterligare WODL-spelet. Framgångsrik användare kommer att få $100 000 i BUSD efter fem vinster eller korrekta svar kommer att dela en prispott. Tävlingen kommer att pågå från 22 augusti 2022 till 29 augusti 2022 kl. 02:59 CEST. Priser i form av BUSD token-kuponger kommer att delas ut inom fyra veckor efter avslutat event. För att lösa in din Token-kupong kan du logga in och klicka på Konto » Du kan använda Reward Center.

Förra veckan 15 augusti Binance Crypto WODL svarar vi delade, genom att bläddra i dem kan du lära dig vilken typ av ord som används.

Binance Crypto WODL svar (22 augusti)

Binance Crypto WODL svar (15 augusti)

Lista över Crypto WODL-ord för Binance-evenemanget den 15 augusti.

Binance Crypto WODL svarar på 8 bokstäver

AVTALSBYTESINNEHAVMMEECOINPROTOCOL

Binance Crypto WODL svarar på 7 bokstäver

JORDBRUK MYNTMYNTHALVINGHUVUDNETTESTNETPRIVATINNETAGUTLÅNINGENAIRDROPESPORTSVIRTUELL

6 bokstäver Binance Crypto WODL svar

FRAMTIDA ÅTERKRYPT FÖR ACLEMININGBAKONAVATARMETAFIWALLETGAMEFI

Binance Crypto WODL svarar på 5 bokstäver

YIELDBUILDHANDELBUIDLCHAINSTAKEBLOCKPROOFMERGEETHERWAGMIALPHA-TILLGÅNGEN

4 bokstäver Binance Crypto WODL svar

BURCEFIBUSDFUNDSWAPDAPPPOOLVOTEHODLLABSSAFUMOONWODLSALEDEFIGWEIHASHFORKTOLESANDNODELAND

Binance Crypto WODL svar (22 augusti)

3 bokstäver Binance Crypto WODL svar

ATHBNBPAYAPYTVLKYCBTCBSCKEYGASPOSDEXDAONFT

2 bokstäver Binance Crypto WODL svar

TILL ABAEALANBABEBIEAEN

Relaterade artiklar

Back to top button