billigast och högsta kvalitet –

Saker att tänka på när du använder dessa laddare

När du handlar efter en MagSafe-laddare kan det verka som om alla är likadana. Men sanningen är att det finns olika detaljer att tänka på för att få den bästa produkten så att du inte ångrar dig i framtiden. I synnerhet är de viktigaste punkterna följande:

  • design: Många olika laddningsbaser finns på marknaden vad gäller deras design. Vissa är designade för att passa iPhone vertikalt, medan andra är designade för att passa horisontellt. Det är viktigt att veta vilket system som är bäst för dig för att kunna göra rätt köp för dina situationer.
  • Laddningseffekt: varje laddare har olika laddningseffekt. Du kan hitta modeller mellan 7,5 och 15 watt, vilket är maxeffekten. Beroende på dina behov, eller om du vill att den ska laddas mycket snabbare, rekommenderas det att du har den maximala watt som din iPhone kan stödja med detta laddningssystem.
  • Grundläggande tillförlitlighet: det Tänk på att när det kommer till MagSafe-tekniken förblir mobiltelefonen “svävande” medan den laddas. Det är därför du alltid bör ha en pålitlig laddare. Med detta menar vi att det magnetiska systemet är väldesignat och kapabelt att hålla iPhonen i den position du önskar.
  • Pris: detta utan tvekan en av de viktigaste delarna att tänka på när du gör ett köp. När det kommer till laddbaser av den här typen finns det ett brett utbud av priser. Från de mest prestigefyllda riktigt dyra märkena till billigare. Det är viktigt att hitta alla alternativ som passar din ficka.

Horisontella bordslastare

Om du är den person som vanligtvis använder en iPhone under laddning är dessa laddare perfekta. Även om de är designade för att placera en mobiltelefon horisontellt på en yta som binder magnetiskt, kan du ta upp din iPhone och fortsätta använda den.

Officiellt Apple

När Apple släppte de första enheterna med ett sådant laddningssystem släppte man också en kompatibel docka. Det kan köpas på Amazon eller företagets officiella butik, och det erbjuder den bästa prestandan när det gäller last. Det är väldigt enkelt designmässigt, eftersom det är en vit cirkel som du kan placera på ditt skrivbord för att ladda upp den i alla lägen.

Den är speciellt designad för kompatibla iPhones för bästa möjliga grepp. Magneterna som den innehåller är 100 % återvunna sällsynta jordartsmetaller för att minska ditt koldioxidavtryck. Den erbjuder en maximal laddningseffekt på 7,5W, vilket är mer optimalt än ett traditionellt laddningssystem då det matchar perfekt med alla spolar som iPhone har.

Kdely

lastare

MagSafe laddare med snabbladdning som ger upp till 15W laddning, förutsatt att du har rätt adapter. Det är viktigt att notera att alla Qi trådlösa laddningskompatibla enheter kan placeras ovanpå, men MagSafe-systemet gäller endast kompatibla enheter. Den är endast kompatibel med kepsar anpassade för denna teknik, de magnetiska inte medräknade.

Designmässigt är den väldigt lik den officiella Apple-versionen. En enkel vit cirkel som kan placeras på en yta, men som även kan hållas i handen. Detta beror på att den anpassar sig perfekt till magneterna så att du kan använda den bekvämt när som helst utan att koppla bort den från basen.

Apple MagSafe Dual Laddare

lastare

Om du letar efter en laddare som du kan ta med dig vart du än går är det här alternativet du utan tvekan bör köpa. Det låter dig ladda din iPhone och Apple Watch tillsammans var du än är. Den kan när som helst fällas ihop och bäras i en ryggsäck med lämplig anslutningskabel var du än befinner dig, allt utan att ta för mycket plats i ditt personliga bagage.

Även om den är så liten fungerar den som om det vore den stora laddbasen vi pratat om tidigare. Även om det är sant att det har en ganska hög prislapp för att vara en produkt utvecklad av företaget självt, är det väl värt det. Om du är van vid att resa mycket och inte vill ladda via kabel är det här det bästa alternativet du har just nu.

Laddningsbaser för att hålla din iPhone upprätt

Vill du hålla din iPhone-skärm synlig under laddning? Med den här typen av vertikala baser kan du göra det bekvämt då de är de vanligaste när det kommer till trådlösa laddningsbaser. Här visar vi dig de mest rekommenderade.

Belkin

Cargador Belkin

Belkin är ett varumärke som har ett gediget rykte för iPhone-laddare. Det är ett Apple-certifierat företag som garanterar sitt förtroende för design och säkerhetssystem som de inkluderar. Denna speciella bas är ganska enkel och dubbel, så att du kan ladda din iPhone och Apple Watch samtidigt.

När det gäller laddningssystemet kan iPhone få 15W laddningseffekt. I det här fallet kan du välja från Amazons egen hemsida om du vill att adaptern ska medfölja för att kunna driva båda enheterna när de är i nominellt skick. Tack vare MagSafe, medan enheten ser ut att sväva, kan du alltid ändra orienteringen till stående eller liggande beroende på vad du tänker se.

FÖRVÄNTAN

FÖRVÄNTAN

3-i-1 laddningsbas för samtidig laddning av olika enheter. Specifikt kan du ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods. Det som verkligen är viktigt är att iPhones MagSafe-kompatibla utrymme kan stödja den och förbli perfekt dockad för att börja ladda. Detta gör det extremt effektivt för att uppnå laddningseffekt 7,5W.

För att ladda din enhet tillräckligt effektivt för att ladda din enhet på timmar behöver du en lämplig nätadapter. Denna bas har en LED-indikator som ändrar färg beroende på din batterinivå. Kort sagt erbjuder hela enhetens design högre prestanda och bättre laddningseffektivitet.

LC.imeeke

LC imeeke

Denna laddningsbas är extremt komplett. Den fungerar som en lampa, med ett ljussystem på baksidan som aktiveras som en knapp. Den är främst avsedd att användas på ett bord bredvid sängen. IPhone, Apple Watch och AirPods kan laddas samtidigt. Men det är inte allt, eftersom det finns flera USB-portar på baksidan för att kunna ha eluttag för andra enheter.

Laddningsbasen integrerar ett automatiskt kontrollsystem. Detta eliminerar strålnings- eller överhettningsriskerna i samband med trådlös laddning. Den har typiskt överspänningsskydd, temperaturövervakning eller detektering av främmande kroppar. Iphone kan alltid roteras på själva basen för att kunna titta på videor eller ringa FaceTime-samtal.

Ladda din iPhone i bilen med MagSafe

Under körning är det ganska vanligt att använda en navigator för att kunna konsultera olika vägbeskrivningar för att komma till din destination. I sådana situationer rekommenderas det att bära den på en lämplig bas och ladda enheten, och detta är möjligt med hjälp av en av dem, som vi kommer att visa dig nedan.

ESR

Kargador ESR

Denna MagSafe-laddare är snabbladdningskompatibel och har även ett värmeavledningssystem. Detta är verkligen viktigt eftersom vanligtvis när iPhone placeras på detta stativ använder den webbläsare och detta ökar värmeavledningen. Genom att använda diffusionssystemet kan således anordningens livslängd ökas. Den har ett inbyggt kraftfullt magnetlås för att förhindra att iPhone faller, även om det rekommenderas att du alltid har med dig ett MagSafe-fodral.

Basen ger dig fullständig positioneringsfrihet med din iPhone eftersom den kan placeras vertikalt eller horisontellt och även däremellan. En spak som ansluter till ventilerna ger den nödvändiga stabiliteten för att hålla hela basen från att röra sig eller vingla. Det enda kravet de ställer är en 18W cigarettändarladdare för att kunna njuta av snabbladdningen vi pratade om tidigare.

Bluebee

Bluebee

En 2-i-1-laddare som låter dig anamma alla möjligheter när det kommer till bilstöd. Den kan användas på instrumentbrädan med hjälp av ett klämsystem, men du kan alltid ta bort en av delarna för att använda i ventilerna. Den erbjuder också mycket flexibilitet eftersom den har en 360-graders vridbar anslutning så att du kan ställa in den i önskat läge. Den är idealiskt utformad med ett slutet magnetfält, så det påverkar inte anslutningen, men garanterar alltid maximal belastningskapacitet.

Det sammanför olika laddningseffekt: 5, 7,5, 10 och 15 W. Den anpassar sig automatiskt till var och en av dessa krafter beroende på vilken laddare du anslutit till tändaren. Uppenbarligen, om du vill uppnå högsta möjliga effekt, rekommenderas Qualcomm Quick-laddaren. Uppenbarligen har den det skydd den behöver för att undvika överström såväl som överhettning, vilket kan äventyra säkerheten för iPhone och din.

Weamo

Weamo

Den mycket enkla MagSafe-laddaren gör laddningen snabb och enkel. Det magnetiska systemet den integrerar har testats för att ge bästa möjliga laddningssystem och är framför allt perfekt för iPhone. Spännsystemet är stabilt och justerbart och kan roteras mellan vertikalt och horisontellt läge eller i någon av de återstående vinklarna. Kom dock ihåg att magnetiska höljen inte kan användas och är kompatibla med denna typ av teknik.

Den erbjuder ett 7,5W snabbladdningssystem, även om det behöver en lämplig laddningsadapter för att göra det med den snabbaste möjliga hastigheten. Den har alla nödvändiga överhettningsskyddssystem. Dessutom, eftersom den är väldigt enkel och endast upptar lastytan, är resten av enheten gratis. Detta gör att den alstrade värmen kan avlägsnas mer effektivt.

TiTok

TiTok

Denna laddare är speciellt designad för iPhone med MagSafe. Det är verkligen enkelt, och det stannar i luften, flexibelt beroende på position. Den kan bekvämt placeras vertikalt eller horisontellt så att den kan anpassa sig till vad du tittar på. Det har laddningseffekt 15W även om du alltid bör använda rätt adapter för detta.

Eftersom den svävar i luften kan den placeras i ett helt fritt läge. Det är viktigt att komma ihåg att stödsystemet måste vara kompatibelt med ventilationsöppningarna eftersom det kanske inte går att installera korrekt i vissa fordon. I själva paketet får du när du köper den en kabel med USB-A eller USB-C strömuttag.

Vilka rekommenderar vi?

Vi har diskuterat många alternativ i den här artikeln, och de är väldigt varierande. Av dessa måste vi utan tvekan stanna kvar FÖRVÄNTAN basen beror främst på dess kompletta set och pris. Den har olika anslutningar för alla enheter i ditt ekosystem som är anslutna till samma bas, men stöder uppenbarligen MagSafe för iPhone-teknik, med möjligheten att pivotera när som helst för att se innehåll.

Och om du reser mycket med bil och behöver hela tiden ladda din iPhone rekommenderar vi definitivt Bluebee varumärke. Det är en extremt mångsidig bas då den kan placeras på själva instrumentbrädan såväl som på ventilerna. Och allt detta med en enkel demontering för att anpassa efter dina behov vid en specifik tidpunkt. Till detta kommer det faktum att den har ett bra värmeavledningssystem och inte har ett överdrivet högt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button